Arnhemse jongerenvereniging AR presenteert nieuwe voorzitter

Arnhemse jongerenvereniging AR presenteert nieuwe voorzitter

Advocaat Mustafa Bal draagt het voorzitterschap van jongerenvereniging AR over aan Klarendaller Nurullah Budak. Nurullah Budak (24) is de zoon van voormalig Ayasofya-moskeevoorzitter Bahaeddin Budak. Hij is ook een bekend gezicht in Klarendal. Op de foto staat hij in het midden samen met andere bestuursleden. 

Website staat te koop
info @ haberarnhem.nl

Mustafa Bal stopt er mee

AR jongerenvereniging is de jongerenafdeling van de Ayasofya moskee in Klarendal en als voorzitter wordt je vaak gekozen voor een periode van 3 jaar. Budak heeft veel ervaring met jongeren omdat hij eerder ook al jaren actief was in het bestuur. In het dagelijks leven is Budak actief als professionele zorgverlener. Ex-voorzitter Mustafa Bal begin het steeds drukker te zijn bij Ozkara Advocatenkantoor, en nam daardoor, volgens insiders, met veel emotie afscheid als voorzitter.

Succesvol zonder gemeentesubsidie

De jongerenvereniging van de moskee organiseert wekelijks lezingen en allerlei activiteiten voor jongeren in Arnhem. De vereniging krijgt hier geen een euro subsidie voor en organiseert alle activiteiten dankzij sponsoring en eigen middelen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een WillemEen die tonnen aan subsidie krijgt, en volgens de gemeente nog steeds niet naar behoren functioneert. De activiteiten bij AR jongeren zijn ook toegankelijk voor niet-leden. Via facebook zijn de activiteiten van de jongerenvereniging te volgen.



Tags assigned to this article:
ar jongerenarnhems nieuwsKlarendalnieuws arnhem

Related Articles

Oma (95) raakt op bizarre manier 60.000 euro aan contant geld ‘kwijt’

Bij een 95-jarige vrouw uit Doornenburg is 60.000 euro aan spaargeld uit haar woning verdwenen zonder dat iemand het heeft

Twee meiden krijgen celstraf na aanranding 17-jarige pizzakoerier

Twee meiden van 25 jaar gaan een celstraf van 3 maanden krijgen als het aan de rechter ligt natuurlijk. De

VIDEO Weg afgesloten nadat vluchtauto crasht

Woensdagochtend werd de weg in beide richtingen afgesloten na een ongeval. De weg aan de N18 in Varsseveld werd afgesloten

Geverifieerd door MonsterInsights