Gaat Touzani eigen omroep beginnen dankzij duizenden volgers?

Gaat Touzani eigen omroep beginnen dankzij duizenden volgers?

Soufiane Touzani gaat binnenkort zijn eigen omroep beginnen. Dit maakte de bekende footbal freestyler zelf bekend via Social Media. ‘Ik kan mij eigen omroep beginnen omdat ik 700.000 abonnees heb op Youtube. Een eigen omroep kan al begonnen worden met 700.000 leden. Touzani is bekend geworden dankzij zijn freestyle acties en interview met de grootste voetballers op aarde.

Website staat te koop info @ haberarnhem.nl

Trots op 700.000 volgers op Youtube

Touzani was trots op het behalen van 700.000 volgers op Youtube. De bekende influencer maakt filmpjes met bekende wereldvoetballers en helpt jong en oud wanneer zij het nodigen hebben. Hij bedankte iedereen voor alle steun en het kijken van de filmpjes. Touzani maakt ook filmpjes voor RTL en is betrokken bij de Johan Cruff Foundation en zijn eigen Touzani Foundation.

Touzani zoekt iedereen op, waar ze ook zijn

Kennelijk maakte Touzani een grapje. In zijn zelfde post bevestigde Touzani dat hij toch geen omroep gaat beginnen. ‘Ik ben superblij met de artistieke vrijheid dat ik nu heb. En hoop jullie nog lang te trakteren voor mooie voetbalproducties.’Reacties


Related Articles

Coffeeshop-oorlog in Amsterdam maakt sluiting shop makkelijker na beschieting

Iedereen draait er een beetje omheen, of wil het niet benoemen. In Amsterdam is het nu toch duidelijk dat er

Nicolette van Dam kust wereldberoemde ‘zoutstrooi’ chef in Turkije

Nicolette van Dam gaat langs bij top chef Nusret en kust hem na zijn show aan tafel. Reacties

24-jarige Gül lanceert binnenkort ‘Mattie’ app om slimmer te studeren

De ‘Stoor me niet’ app, genaamd Mattie, komt binnen een paar dagen uit volgens de laatste berichten die de redactie