Bekende Arnhemse sportvrouw begint Rosuz.nl

by AMS97531A123 | 2 april 2019 11:00

De bekende Arnhemse sportvrouw, Suzanne Dieker[1], is onlangs haar eigen bedrijf begonnen. Rosuz [2]biedt luxueuze Flowerboxen met longlife rozen in veel verschillende kleuren. De speciale longlife rozen zijn echte rozen die langer dan een jaar mooi blijven. (foto: Rosuz.nl)

Met Rosuz [3]zet de bekende Arnhemse tafeltennisser een stap in het zakelijke leven. Dieker is niet zomaar een bekende Arnhemmer. De Arnhemse speelt al jaren op hoog niveau in de Bundesliga en is tegenwoordig in dienst bij Grossburgwedel. In 2013 werd ze nog gekozen tot sportvrouw van het jaar in Arnhem. Dieker is dus niet zomaar een naam in de tafeltennistop.Als elegante tafeltenniser gaat ze met haar bedrijf Rosuz anderen helpen bij het zoeken naar een speciaal cadeau. Rosuz [3]biedt namelijk unieke en op maat gemaakte cadeaus voor onvergetelijke momenten.

Longlife rozen zijn 100% biologisch
Bij het creƫren van een longlife roos wordt het groeiproces gestabiliseerd door middel van een geavanceerd technisch proces. Hierdoor behoudt de roos zijn natuurlijke schoonheid, zijdezachte glans en mooie felle kleur. Longlife [4]rozen hebben geen verzorging nodig, zijn 100% biologisch afbreekbaar en in veel verschillende kleuren leverbaar .

Endnotes:
  1. Suzanne Dieker: http://haberarnhem.nl/2018/01/07/arnhemse-tafeltennisster-suzanne-speelt-op-hoogste-niveau-in-duitsland/
  2. Rosuz : http://rosuz.nl
  3. Rosuz : https://www.rosuz.nl/
  4. Longlife : http://rosuz.nl

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2019/04/02/bekende-arnhemse-sportvrouw-begint-rosuz-nl/