GastroWokkie (3 euro ) zal niet heel lang meer duren

GastroWokkie (3 euro ) zal niet heel lang meer duren

Vorige week publiceerden we al een artikel over een aanstaande ‘Wok-oorlog’ in Arnhem, nadat Pide Center in Presikhaaf, behalve pide’s en wokmaaltijden, ook was begonnen met het verkopen van friet en kapsalon’s.

De Gastronoom aan Volkerakstraat was ‘not amused’ over deze actie van Pide Center. De twee bedrijven zijn niet ver van elkaar gevestigd, er zit namelijk maar een winkel tussen aan de Volkerakstraat. De Gastronoom kondigde toen al aan dat het ook zou beginnen met het verkopen van wok-maaltijden, en dat apparatuur al was besteld.



Inmiddels heeft De Gastronoom een exclusieve wokfornuis aangeschaft en gaat het op korte termijn beginnen met het aanbieden van wok-maaltijden voor 3 euro. Wanneer dit exact gaat beginnen is niet bekend gemaakt.

Een eerdere publicatie leidde al tot veel positieve ophef, omdat fans van wok-maaltijden via social media tekeer gingen over de aankondiging dat De Gastronoom wok-maaltijden gaat aanbieden voor 3 euro. Overigens weten we niet hoe de maaltijden gaan heten bij De Gastronoom.

Later meer..


Tags assigned to this article:
arnhemin de buurt arnhemwok arnhemwokoorlog

Related Articles

Wielrenner krijgt stoot op zijn kaak na woordenwisseling

Eind september krijgt een wielrenner in Arnhem een stoot op zijn kaak bij het Airborneplein. De wielrenner en de man

UPDATE: Handgranaat in woning, man en baby springen uit het raam en komen om

Een 32-jarige man is met een 11 maanden oude baby uit een flatraam gesprongen en zijn beiden om het leven

Belangrijke werkzaamheden Groningensingel en Kronenburgsingel

NUON werkt aan de uitbreiding van het stadswarmtenet. Op de Groningensingel en Kronenburgsingel zijn er tot eind september werkzaamheden. Soms

Geverifieerd door MonsterInsights