King Of India komt met een bijzondere Iftar-menu

by AMS97531A123 | 5 april 2019 13:16

Binnenkort is het weer Ramadan, en zullen velen in Arnhem ook mee doen aan de bekende Vastenmaand waarbij er van zonsopgang tot zonsondergang niet wordt gegeten en gedronken. De bekende Arnhemse restaurant King Of India[1] komt over nieuws over een bijzondere Ramadan-menu tijdens de Ramadan.

Speciale Ramadan menu bij King of India Arnhem

Met haar bijzondere Indiase concept heeft King of India al een naam opgebouwd in Arnhem en omgeving. De recencies over King of India[2] zijn dan ook logischerwijs vaak heel erg positief. Het bedrijf gaat nu ook Ramadan- menu’s aanbieden tijdens de Ramadan. Deze maaltijden zijn dan ook vanzelfsprekend Halal[3]. Zrlfs grote groepen tot maximaal honderd personen zijn welkom aan de Kortestraat 8 in Arnhem. Met een team aan professionals kunnen ze bij King of India, ook tijdens de Ramadan, garanderen dat iedereen het vasten gelijktijdig kan verbreken met een warme maaltijd.Ramadan menu voor maar € 14,50 per persoon

De speciale Ramadan-menu zal bij King of India aangeboden worden voor € 14,50 per persoon. Naast bekende gerechten zoals de linzensoep (Turkse versie) zal men ook tijdens de Ramadan kunnen genieten van heerlijke Indiase vleesgerechten. De gastheren gaan graag met u in gesprek als u ook bijzondere wensen heeft.

Mocht je meer informatie willen over deze speciale Ramadan-menu bij King of India[2] neem dan contact op met een van de gastheren door te bellen met 06-28938100.

Endnotes:
  1. King Of India: https://www.kingofindia.nl/
  2. King of India: https://www.kingofindia.nl/
  3. Halal: https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/halal.aspx

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2019/04/05/king-of-india-komt-met-een-bijzondere-iftar-menu/