Burgemeester Marcouch sluit weer per direct een cafe

Burgemeester Marcouch sluit weer per direct een cafe

Burgemeester Marcouch heeft weer hard ingegrepen door een bekende Arnhemse bar per direct te sluiten. Het ging nu niet om een cafe waar ook hennep werd gekweekt. (foto: screenshot youtube)

De burgemeester van Arnhem sluit Bar 41 per direct, aldus nieuwswebsite HouVanArnhem.nl. Zaterdag 6 april werd er nog een 22-jarige man neergestoken bij deze horecagelegenheid aan de Varkensstraat. Het schijnt ook niet de eerste keer te zijn dat het een en ander misgaat bij Bar 41. Marcouch besloot daarom de tent meteen te sluiten en is ook voornemens om de vergunning van de eigenaar in te trekken.Diverse bronnen melden ook dat dit uiteindelijk ook ooit een keer zou gaan gebeuren. De route langs Bar 41 was alles behalve een veilige route. Klanten stonden vaak met alcohol voor de deur en waren alles behalve nuchter. En dit kwam niet alleen door een paar glazen bier.

Marcouch vervolgde zijn verklaring alsvolgt: “Het Korenkwartier is hét uitgaanscentrum van onze stad. Veel Arnhemmers komen daar met veel plezier naar toe. En dat moet veilig kunnen. Dit soort geweld en misdaad is onacceptabel en vraagt om optreden. Daarom heb ik besloten de zaak direct te sluiten. Ik doe er alles aan om Arnhemmers en de bezoekers van onze stad een veilig uitgaansleven te bieden en foute ondernemers uit Arnhem te weren.”

Meer nieuws?

Reacties


Tags assigned to this article:
arnhemhoreca arnhemmarcouch arnhem

Related Articles

Bekende Arnhemse voetballer mede-investeerder bij Pure Beauty Arnhem

Verschillende bronnen uit Arnhem melden dat een bekende amateurvoetballer uit de stad mede-investeerder is bij Pure Beauty Arnhem dat onlangs

Splinternieuwe Transporter van Marokkaan in Presikhaaf uitgebrand

Een splinternieuwe Transporter van een Marokkaanse Arnhemmer is vannacht rond half drie uitgebrand. Ooggetuigen melden dit aan HaberArnhem. Dit gebeurde

Patrick Arink legt uit waarom hij stopt met nieuwswebsite Arnhem Direct

Het was al een tijdje rustig rondom Patrick Arink. Hij deelde nog amper tweets en niemand wist wat er eigenlijk