Burgemeester Marcouch sluit weer per direct een cafe

by AMS97531A123 | 11 april 2019 20:53

Burgemeester Marcouch heeft weer hard ingegrepen door een bekende Arnhemse bar per direct te sluiten. Het ging nu niet om een cafe waar ook hennep werd gekweekt. (foto: screenshot youtube)

De burgemeester van Arnhem sluit Bar 41 per direct, aldus nieuwswebsite HouVanArnhem.nl[1]. Zaterdag 6 april werd er nog een 22-jarige man neergestoken bij deze horecagelegenheid aan de Varkensstraat. Het schijnt ook niet de eerste keer te zijn dat het een en ander misgaat bij Bar 41. Marcouch besloot daarom de tent meteen te sluiten en is ook voornemens om de vergunning van de eigenaar in te trekken.Diverse bronnen melden ook dat dit uiteindelijk ook ooit een keer zou gaan gebeuren. De route langs Bar 41 was alles behalve een veilige route. Klanten stonden vaak met alcohol voor de deur en waren alles behalve nuchter. En dit kwam niet alleen door een paar glazen bier.

Marcouch vervolgde zijn verklaring alsvolgt: “Het Korenkwartier is hét uitgaanscentrum van onze stad. Veel Arnhemmers komen daar met veel plezier naar toe. En dat moet veilig kunnen. Dit soort geweld en misdaad is onacceptabel en vraagt om optreden. Daarom heb ik besloten de zaak direct te sluiten. Ik doe er alles aan om Arnhemmers en de bezoekers van onze stad een veilig uitgaansleven te bieden en foute ondernemers uit Arnhem te weren.”

Meer nieuws?[2]

Endnotes:
  1. HouVanArnhem.nl: http://houvanarnhem.nl/burgemeester-marcouch-sluit-per-direct-bar-41/
  2. Meer nieuws?: http://houvanarnhem.nl/nieuws

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2019/04/11/burgemeester-marcouch-sluit-weer-per-direct-een-cafe/