Lahmacun voor 1 euro bij opening nieuwe Turkse bakkerij

Lahmacun voor 1 euro bij opening nieuwe Turkse bakkerij

Bakkerij Divan aan de Hommelstraat in Arnhem heeft zeer recent een tweede vestiging geopend in ’t Spijkerkwartier, waar voorheen de bakkerij Mekke zat. De Driekoningendwarsstraat is nu weer een leuke winkel rijker geworden.

Het management van het bedrijf maakte het nieuws gisteren bekend. De opening krijgt veel aandacht vanwege ambachtelijke Lahmacun dat wordt aangeboden voor maar 1 euro. Om nog meer mensen te bereiken zijn er nog meer lokkertjes zoals Turks brood (€ 0,50 ct) en Lavas-brood (€ 1,00). De aanbiedingen gelden aan bij de nieuwe vestiging van Divan.

Bakkerij Divan kreeg veel bekendheid in Gelderland doordat het een record vestigde met het maken van 1000 lahmacuns. Het nieuws zorgde voor een shock-effect in Arnhem en omgeving. Zelfs RTV Arnhem en de Gelderlander maakten er nieuws van nadat Haber Arnhem dit naar buitenbracht.





Related Articles

Arnhemse Pauline zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 86.000 euro

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Pauline (46) uit de Megenstraat in Arnhem. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een

Beelden spectaculaire inval arrestatieteam in Arnhem

Maandagavond heeft de politie een inval gedaan bij een flatwoning aan de Bergse Hoofd in Arnhem (Duifje). Bronnen in de

Arnhem verwelkomt 33 nieuwe Nederlanders en bekende barber Arad

Als afsluiting van de naturalisatieprocedure heeft wethouder Ine van Burgsteden donderdag 13 april jl. tijdens de naturalisatieceremonie de eed of

Geverifieerd door MonsterInsights