Arnhemmer El Malki op zoek naar nieuwe club

Arnhemmer El Malki op zoek naar nieuwe club

Abdelilah El Malki is op zoek naar een nieuwe club. Dit maakte hij via social media bekend. De Arnhemmer speelt op dit moment bij 3de divisie club JVC Cuijk en speelde voorheen 7 jaar lang bij De Graafschap.

Inzetbaar op verschillende posities

De speler, inzetbaar op verschillende posities, is op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarom werd niet bekend gemaakt. El Malki speelde bij de beloften van De Graafschap en drie jaar lang op het 3de divisie niveau alvorens hij naar JVC ging. De rechtsbenige talent is dus beschikbaar voor een nieuwe uitdaging.



Oranje Onder 15

De Arnhemmer speelde ook voor Oranje Onder 15 en is zelfs als jeugdspeler uitgeroepen tot talent van het jaar bij De Graafschap. Voor meer informatie kunt u zijn linked-in pagina bezoeken.

Ook maatschappelijk betrokken

De speler is ook maatschappelijk zeer betrokken. Hij studeert nog gewoon aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en is als rolmodel ook betrokken in zijn wijk Presikhaaf in Arnhem.


Tags assigned to this article:
arnhems nieuwsel malkinieuws arnhem

Related Articles

Ook PSV-trainer Stijn Schaars maakt kennis met Arnhemmer Eser Gürbüz

Vorige week werd de wedstrijd van topspits Eser Gürbüz met Go Ahead Eagles tegen Vitesse O16 nog afgelast vanwege het

NEC-speler Breinburg ‘viert’ contractverlenging met Turkse thee

Gregor Breinburg blijft langer voetballen bij de Nijmegenaren. De basisspeler van NEC kreeg een contractverlenging bij NEC. Zijn huidige contract

Geruchten over toptransfer Erez Yücel naar Elsweide

De laatste dagen is het spannend rond transfers bij amateurclubs vanwege een naderende deadline. Zo gaan er ook geruchten rond

Geverifieerd door MonsterInsights