Winkeldief kon niet weg door kwijtgeraakte scootmobiel

Winkeldief kon niet weg door kwijtgeraakte scootmobiel

Zondag is er een man aangehouden, nadat hij een houten horloge van €69,- had gestolen bij de winkel Texttim.nl. De winkeldief kwam namelijk terug nadat hij zijn scootmobiel had laten staan voor de winkel.

De 23-jarige ondernemer Tim Aaldering is aangeslagen “Zondag heeft een oudere man een horloge gestolen uit mijn winkel. Ik werk zelf 7 dagen per week keihard om mijn boterham te verdienen. Dit doe ik met veel passie, zo persoonlijk mogelijk en natuurlijk met heel veel plezier. Dat iemand hier op zo’n manier misbruik van maakt kan er bij mij gewoon niet in!” De ondernemer heeft onlangs zijn winkel geopend in de passage van het Musiskwartier. Daar pakte de man de houten horloge van €69,- nadat hij eerst een keer eerder al langs was geweest.

aantasten van vertrouwen in de klant

“De man in kwestie was al eens eerder langs geweest en wij hadden een leuk en persoonlijk gesprek, ook deze keer weer. In het gesprek kwam zelfs winkeldiefstal ter sprake, “dat vind ik toch wel zo verschrikkelijk, je kunt je geld toch wel op een eerlijke manier verdienen” zei de man toen hij mij recht in mijn ogen keek. Hoe kan iemand je goed vertrouwen in iemand zo misbruiken?” vertelde Tim. Mijn persoonlijk aanpak en goed vertrouwen in de klant wordt ook aangetast. Hoe kan iemand mij recht in de ogen aankijken en vervolgens 2 minuten later het tegenovergestelde doen?

Lees en bekijk de beelden verder via houvanArnhem.nl


Tags assigned to this article:
Diefstal arnhemnieuws arnhem

Related Articles

Kraam huren tijdens Arnhemse Koningsmarkt?

Koningsdag komt steeds dichterbij en zijn de voorbereidingen ook druk gaande. Een Koningsdag zonder de populaire Koningsmarkt op 27 april

Mogelijk grootste Crystalmeth lab van Nederland ontdekt in Arnhem

De politie en Dienst Speciale Interventies heeft op donderdagavond 8 april een loods binnengevallen in Meijnerswijk (overkant Rijnkade). Tot verbazing

Arnhem heeft last van ‘gekken’ die auto’s in brand steken

Het blijft een drama voor de stad nu voor de zoveelste keer auto’s in de brand zijn gestoken in Elderveld.

Geverifieerd door MonsterInsights