Turkse trots Dierense Boys kampioen in vierde klasse

by AMS97531A123 | 4 mei 2019 07:53

Na de 6-2 overwinning van zondagmiddag werd het elftal van succestrainer Erhan Ciftci[1] kampioen in de vierde klasse. De trainer zelf was niet aanwezig vanwege ziekte. Het kampioenschap werd zondag groots gevierd in Dieren met heel veel publiek, een davul-zurna team en broodjes kebap voor alle aanwezigen. Hoofdsponsor Oldebeth Weddings[2] maakte dit allemaal vanmiddag mogelijk in Dieren. (foto: archief Dierense Boys 2)

Kampioen na 6-2 overwinning op ONA ’53

Het tweede elftal van Dierens Boys, dat uitkomt in de vierde klasse, werd op bevrijdingsdag kampioen door met 6-2 te winnen van het derde elftal van Ona ’53. Na 45 minuten spelen stond het al 3-0 voor de thuisploeg. De doelpuntenmakers zondagmiddag waren Cem (2x), Can, Samet (2x) en Metin Karakaya. Het elftal van de Dierense Fatih Terim was hierdoor niet meer in te halen voor de naaste concurrenten Ona ’53 en SC Bemmel. Erhan Yilmaz pakt ook minuten mee tegen OnaBehalve sterspelers zoals Hulusi Bulut[3], ook wel bekend als ‘Lulu’, spelen ook Metin Karakaya, Osman Acem en Mehmet Yilmaz in het elftal van Erhan Ciftci. Dierense Boys had veel te danken aan zijn 29-jarige topspits Hulusi Bulut. De ex-prof speler scoorde wekelijks prachtige doelpunten in de vierde klasse. Bronnen dichtbij het elftal zijn ook lovend over de Dierense ‘Sergio Ramos’. Mede dankzij Faruk Bulut kreeg het elftal maar tien doelpunten tegen in de competitie.

Blijft Chief bij Dierense Boys?

Of het elftal van Chief in het nieuwe seizoen ook als team zal aanblijven is niet bekend. De trainer krijgt allerlei aanbiedingen uit de regio en moet dit ook kunnen combineren met zijn drukke baan. Metin Karakaya heeft het te druk met Oldebeth Weddings en Hulusi Bulut is ook nog lang niet afgeschreven als 29-jarige goalgetter.

Later meer…

Endnotes:
  1. an Ciftci: http://haberarnhem.nl/2019/03/04/ex-graafschap-speler-bulut-29-nog-steeds-een-fenomeen-in-gelderland/
  2. Oldebeth Weddings: http://haberarnhem.nl/2016/12/15/oldebeth-exclusive-ook-geschikt-voor-traditionele-besnijdenisfeesten/
  3. Hulusi Bulut: http://haberarnhem.nl/2016/01/20/gelders-voetbaltalent-hulusi-bulut-tekent-contract-in-duitsland/

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2019/05/04/turkse-trots-dierense-boys-kampioen-in-vierde-klasse/