Topspits Gürbüz (MASV) legt huidige situatie uit

Topspits Gürbüz (MASV) legt huidige situatie uit

Esen Gürbüz, misschien wel de beste aanvaller, die Arnhem ooit heeft gekend gaat er mee stoppen. De speler uit de Arnhemse wijk Presikhaaf lijkt niet meer verder te gaan met voetballen.FC Presikhaaf, AFC Arnhem en MASV

Bronnen dichtbij de Arnhemse speler bevestigen dit aan de redactie. Esen bekend als speler van FC Presikhaaf, AFC Arnhem, (tussendoor ook nog bij Veluwezoom) en MASV heeft jarenlang op hoog niveau gespeeld en was vaak bepalend in de elftallen waar hij speelde. In zijn jeugdjaren was dit niet anders toen hij bij Rheden speelde tegen landelijke clubs in de Tweede Divisie. Waarom hij het niet heeft gehaald om bij een BVO club te spelen is dan ook tot op de dag van vandaag een raadsel.

Te veel last van blessure’s

De redactie van Haber bezocht Esen bij SML in Arnhem. Hij was daar aanwezig bij een wedstrijd van zijn zoon bij SMLO13-1. De voetballer bevestigde dat het er op lijkt dat hij ermee gaat stoppen. ‘Te veel last van blessures en herstel duurt daardoor ook langer. Op een gegeven moment moet je keuze’s maken.’ Alhoewel de bekende Arnhemmer het niet bevestigde, lijkt hij de deur nog op een kier te houden voor nieuwe interessante avonturen.

Reacties


Tags assigned to this article:
esenvoetbal nieuws arnhem

Related Articles

VIDEO Jhon van Beukering serieus bezig met comeback in het betaald voetbal

Jhon van Beukering is serieus bezig met een comeback in het betaald voetbal. De 33-jarige trainer van Veluwezoom maakte dit

AFC Arnhem valt om en komt ten einde

De twee jaar geleden door FC Presikhaaf en ESCA gefuseerde club AFC Arnhem besluit woensdagavond te stoppen. Door grote schulden

Turkse trots Dierense Boys kampioen in vierde klasse

Na de 6-2 overwinning van zondagmiddag werd het elftal van succestrainer Erhan Ciftci kampioen in de vierde klasse. De trainer