Topspits Gürbüz (MASV) legt huidige situatie uit

Topspits Gürbüz (MASV) legt huidige situatie uit

Esen Gürbüz, misschien wel de beste aanvaller, die Arnhem ooit heeft gekend gaat er mee stoppen. De speler uit de Arnhemse wijk Presikhaaf lijkt niet meer verder te gaan met voetballen.



FC Presikhaaf, AFC Arnhem en MASV

Bronnen dichtbij de Arnhemse speler bevestigen dit aan de redactie. Esen bekend als speler van FC Presikhaaf, AFC Arnhem, (tussendoor ook nog bij Veluwezoom) en MASV heeft jarenlang op hoog niveau gespeeld en was vaak bepalend in de elftallen waar hij speelde. In zijn jeugdjaren was dit niet anders toen hij bij Rheden speelde tegen landelijke clubs in de Tweede Divisie. Waarom hij het niet heeft gehaald om bij een BVO club te spelen is dan ook tot op de dag van vandaag een raadsel.

Te veel last van blessure’s

De redactie van Haber bezocht Esen bij SML in Arnhem. Hij was daar aanwezig bij een wedstrijd van zijn zoon bij SMLO13-1. De voetballer bevestigde dat het er op lijkt dat hij ermee gaat stoppen. ‘Te veel last van blessures en herstel duurt daardoor ook langer. Op een gegeven moment moet je keuze’s maken.’ Alhoewel de bekende Arnhemmer het niet bevestigde, lijkt hij de deur nog op een kier te houden voor nieuwe interessante avonturen.


Tags assigned to this article:
esenvoetbal nieuws arnhem

Related Articles

Arnhemmer uit stadion gezet in Frankrijk vanwege Falcao

Arnhemmer Yasin Köylü is gisterenavond in Frankrijk uit de stadion gezet toen hij de nieuwe transfer van Galatasaray wilde ontmoeten.

Succescoach Elsweide heeft gemengde gevoelens na eerste seizoenshelft

Elsweide-trainer Harun Köprülü heeft gemengde gevoelens naar aanleiding van de zevende plek in de vierde klasse. Zijn team werd afgelopen

Turkse trots bij Arnhemse kampioenselftal ESA O15-5

Alperen Solmaz, Mustafa Kucuk, Osman Becerikli en Orkun Keyfi zijn gelukkiger dan ooit. De Nederlandse Turken bij de Arnhemse club

Geverifieerd door MonsterInsights