Beste zaalvoetballer van Arnhem gaat in Nijmegen voetballen

by AMS97531A123 | 28 mei 2019 20:46

Niet iedereen zag het aankomen. Het nieuws sloeg toch als een bom in (Arnhem).Maar toch gaat Arnhemmer Eloishgiri futsalvereniging Olympic verlaten voor Eerste Divisie club Madereros in Nijmegen. Hij gaat echt in Nijmegen voetballen.

Noureddine Eloishgiri verlaat Olympic dus voor Madereros! Meest technische en wellicht beste zaalvoetballer van arnhem gaat zijn geluk beproeven aan de andere kant van het water! Het nieuws werd vanmiddag bekend toen Idris Akyuz (Olympic) dit deelde in een besloten voetballappgroep.



Eloisghiri heeft een interessante aanbieding uit Nijmegen gekregen nadat zijn elftal Olympic dit seizoen net geen promotie wist af te dwingen naar de Eerste Divisie. Het is niet bekend wat voor aanbieding de speler heeft ontvangen om in Nijmegen te gaan voetballen.

Eloishgiri is een bekende in ‘voetballand Arnhem’. Hij speelde bij verschillende clubs op niveau en was zelfs nog actief als topspeler bij futsalclub AFC GenerAlex. Eloishgiri wordt velen ook wel de Xavi het zaalvoetbal genoemd.


Source URL: https://haberarnhem.nl/2019/05/28/beste-zaalvoetballer-van-arnhem-gaat-in-nijmegen-voetballen/