Blijft doelman Yusuf Duman (19) gewoon bij SML?

by AMS97531A123 | 2 juni 2019 12:17

De 19-jarige doelman van het eerste elftal van SML lijkt heel erg gewild in Arnhem. Recent ontving de redactie geruchten over een transfer. Om geen onzin te verkopen heb ben we de speler zelf om een reactie gevraagd. (Foto: HetGelderseVoetbal.nl[1])

We kwamen de speler tegen bij de Turkiyem moskee in Presikhaaf en vroegen hem om een reactie over een transfergerucht naar Elsweide. Yusuf Duman was namelijk die dag ook gespot met spelers van Elsweide tijdens een iftar maaltijd en was dit mogelijk een gesprek tussen de aanwezigeb. Zo raar is dit natuurlijk niet omdat de 19-jarige doelman van SML veel voetballers kent in Arnhem die bij verschillende clubs spelen.



Yusuf was duidelijk met zijn eerste reactie en verklaarde niets over deze geruchten gehoord te hebben. ‘Ik heb hier zelf niets over gehoord en begrijp niet dat dit jullie als lokale pers wel bereikt’. De Arnhemmer blijft gewoon bij SML waar wij het naar zijn zin heeft. Een transfer naar Elsweide of naar een ander elftal is dus niet ter sprake.

De Turkse Arnhemmer heeft sinds de komst van nieuwe trainer David Roig Garcia een basisplek bij een veel beter spelende SML. Sinds de nieuwe trainer en zijn basisplek presteert SML ook veel beter in de derde klasse en eindigde het als vijfde. Nacompetitie voor promotie werd pas in de laatste fase van de competitie gemist.

Endnotes:
  1. HetGelderseVoetbal.nl: http://Www.hetgeldersevoetbal.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2019/06/02/blijft-doelman-yusuf-duman-19-gewoon-bij-sml/