Kapsalon waar dames zich ook veilig voelen

by AMS97531A123 | 5 juni 2019 07:34

Ondernemer Robeeka Douri nam een jaar geleden de zaak Brothers en Sisters Hair Beautysalon over op de Looierstraat. Hiermee nam ze afscheid van een zware tijd, waarin ze moest vluchten van Irak. Nu runt ze een zaak die gespecialiseerd is op haar, huid en nagels voor mannen en vrouwen. Ook is er een afzonderlijke afdeling voor vrouwen die een hoofddoek dragen. (bron: HVA)

De 32-jarige Robeeka is geboren in Irak en moest vluchten voor de oorlog eind 2010. Na een lange en zware tocht kwam ze uiteindelijk aan met haar familie in Nederland. Ondanks de oorlog kijkt ze terug op een fijne tijd. “Ik ben opgegroeid in de kapperswereld. Mijn ouders hadden een kapperszaak en heb daar van kleins af aan het vak geleerd. Zelf heb ik een opleiding gevolgd voor lerares biologie en rekenen, maar toch heb ik gekozen voor het kapperswereld, aldus ondernemer Robeeka Douri.



Ze heeft haar kapperszaak zo gemaakt dat ze inspeelt op de behoefte van vele mensen uit de regio. Zo heeft ze naast haar hoofdzakelijke werk als kapster ook Botox-, Vol-up-, keratine-, luxury behandelingen. Ook doet ze aan epileren voor o.a. vrouwen en scheren van mannenbaarden. Maar het meest succesvolle is toch wel haar besloten afdeling voor vrouwen die een hoofddoek dragen. “Vrouwen uit de hele provincie komen naar mijn kapperszaak omdat ze veilig hun haar hunnen laten behandelen. Daar kunnen ze veilig een huidbehandeling krijgen, maar ook hun haar laten doen.” aldus ondernemer Robeeka. Ze blijft innoveren in haar behandelingen.

Source URL: https://haberarnhem.nl/2019/06/05/kapsalon-waar-dames-zich-ook-veilig-voelen/