Halil Kutukcu is Nederlands en Europees Kampioen Kickboksen.

Halil Kutukcu is Nederlands en Europees Kampioen Kickboksen.

De gebroeders Mohammed en Halil Kutukcu Uit Doesburghebben in de laatste jaren veel progressie geboekt in het kickboksen. 

Ze komen uit voor de club The colosseum gym te Utrecht waar de welbekende grote kampioen Rico Verhoeven een aantal dagen in de week traint. Halil Kutukcu is Nederlands en Europees Kampioen Kickboksen.


Na heel wat wedstrijden nationaal als internationaal vecht hij momenteel in de A-Klasse, dat is het hoogst haalbare klasse in het kickboksen. 
Hij heeft wedstrijden gehad in Duitsland, Hongarije, Marokko en vooral in Azië met name Thailand.




Mohammed Kutukcu heeft na een vervelende schouder blessure zijn carierre in het kickboksen weten op te pakken en heeft 2 wedstrijden achterelkaar gewonnen.
Komende wedstrijden staan alweer gepland een daarvan is een groot evenement in Tsjechië in September en de ander een maand later op de grote Enfusion evenement in Wuppertal te Duitsland wat uitgezonden word op Viceland NL 


Mohammed Kutukcu runt buiten het kickboksen een kapsalon kraakselaan genaamd Elite Barbershop.


Tags assigned to this article:
arnhemKickboksnieuws

Related Articles

Voetbaltrainer Omar Harrak gespot met ‘Mardinho’ Akkurt

De bekende Arnhemse voetbaltrainer Omar Harrak werd maandagmiddag aan de driepoortenweg in Arnhem gespot met Aydin ‘Mardinho’ Akkurt. 

Leuke gelukswensen van Vitesse-spelers en alle medewerkers

De trots van Arnhem, voetbalclub Vitesse, heeft een leuk filmpje gepubliceerd met alle voetballers en het personeel. 

Van Turkse Çoban (herder) naar schaatskampioen

Menderes Eren was in de Turkse stad Erzurum werkzaam als Çoban (herder) voordat hij mee deed aan een schaatskampioenschap in Qatar.

Geverifieerd door MonsterInsights