GroenLinks en PvdA zeggen samenwerking op

GroenLinks en PvdA zeggen samenwerking op


Op vrijdagavond 21 juni deelde GroenLinks mee dat zij per direct de samenwerking met VVD en D66 beëindigen. Verrassend, omdat de stad juist nu voor grote uitdagingen staat. 

Samenwerken aan goede oplossingen

D66 blijft zoeken naar voldoende geld voor de zorg zonder dat de rekening naar de toekomst wordt doorgeschoven. We willen met zo veel mogelijk partijen oplossingen vinden die recht doen aan de verschillende belangen. Dat willen we ook nog altijd samen met GroenLinks en de PvdA.

Mooie balans

Het coalitieakkoord dat vier partijen vorig jaar sloten is een mooie balans tussen een sociaal Arnhem enerzijds en het beperken van de lasten voor inwoners anderzijds. De Arnhemmers verdienen een mooie en duurzame maar ook financieel gezonde stad.

Verantwoordelijkheid nemen

Voor komende woensdag heeft burgemeester Marcouch een extra raadsvergadering uitgeschreven. De inzet van D66 is om de raad van links tot rechts zo goed mogelijk met elkaar te verbinden.



Related Articles

‘Viespeuk’ winkelcentrum Presikhaaf krijgt winkelontzegging

Dames die bij verschillende winkels in winkelcentrum Presikhaaf werken, kunnen weer gerust adem halen. Eerder publiceerden wij een artikel over

Bij 5th Avenue en Juicy Lucy is er geen sprake van discriminatie aan deur

Bij misschien wel de hipste club van Arnhem is er geen sprake van discriminatie aan de deur. Dit blijkt uit

Daarom is een kopje koffie bij Sportcafe Kral meer dan alleen koffie

Een woordvoerder van sportcafe Kral in Presikhaaf maakte via social media bekend dat het wachten voor de opening eindelijk voorbij

Geverifieerd door MonsterInsights