Vitesse haalt oud-NEC speler weer naar Arnhem

by AMS97531A123 | 29 juni 2019 00:50

Jay-Ray Grot gaat in het nieuwe seizoen voor Vitesse spelen. De speler wordt voor een jaar gehuurd van Leeds United waar hij amper aan spelen toe kwam. Afgelopen seizoen was de Arnhemmer wel succesvol actief bij VVV Venlo, waar hij zes keer scoorde in 33 wedstrijden. (Foto: Vitesse TV)

‘Het is een droom om voor je ‘hometown’ te kunnen spelen. Ik ben superblij. Vitesse is een grote club, toch altijd wel bij de top 8. Ik denk echt dat Vitesse een mooie grote club is. Mijn kwaliteiten zijn toch wel groot, snel en krachtige schot.’ Vertelt de Arnhemmer aan Vitesse TV.

De 21-jarige speler speelde in zijn jeugd bij Vitesse en ESA en is een echte geboren en getogen Arnhemmer. Zijn profcarriere begon bij concurrent NEC in Nijmegen. De ijzersterke aanvaller kan mogelijk bepalend zijn voor Vitessse als de selectie ook op niveau blijft in het nieuwe seizoen.

In 2017 vertrok Grot van NEC naar Leeds United voor een bedrag van 800.000 euro. Hoeveel Vitesse nu voor de grote spits heeft overgemaakt is niet bekend gemaakt.

Source URL: https://haberarnhem.nl/2019/06/29/vitesse-haalt-oud-nec-speler-weer-naar-arnhem/