Bekende schoonheidsspecialist opent bijzondere locatie in Arnhem

Bekende schoonheidsspecialist opent bijzondere locatie in Arnhem

De concurrentie onder de schoonheidssalons in Arnhem is heviger aan het worden. Een van de grote spelers in Nederland, DermaClinic, heeft bekend gemaakt dat het ook een vestiging gaat openen in Arnhem. Het bedrijf scoort een 4,9 van de vijf sterren met de reviews die het heeft ontvangen.

DermaClinic is een specialistische kliniek voor laser-, schoonheids- en cosmetische behandelingen. Het bedrijf heeft al meerdere vestigingen in heel Nederland. De uitbreiding is op het adres Ir. J.P van Muijlwijkstraat 2 te Arnhem. De van Muijlwijkstraat is in trek vanwege de centrale ligging in het centrum van Arnhem. Eerder opende ook Boga Administratie en Belastingadviseurs een nieuwe vestiging aan de van Muijlwijkstraat.

Het bedrijf heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 392 m2 vloeroppervlak. Het gaat om de locatie waar voorheen Dynabite/MyCom zat.

DermaClinic wordt in haar expansie begeleid door Oranjeborch Bedrijfsmakelaars. De verhuurder, een particuliere belegger, werd in deze begeleid door Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis.  

ReactiesRelated Articles

Focus Filmtheater naar Kerkplein

Focus Filmtheater komt in een nieuw gebouw op het Kerkplein. Het college van burgemeester en wethouders en de directie van

Proefbestrating in een tent op de Markt in Arnhem

In mei 2016 wordt de Markt in Arnhem opnieuw ingericht. Om te ontdekken welke mix van straatklinkers qua kleur het

Inbraak in auto van Turkse ondernemer uit Presikhaaf

Vannacht is er in de auto van een Turkse ondernemer uit Presikhaaf ingebroken. De ondernemer die bekend is met het