Bekende schoonheidsspecialist opent bijzondere locatie in Arnhem

Bekende schoonheidsspecialist opent bijzondere locatie in Arnhem

De concurrentie onder de schoonheidssalons in Arnhem is heviger aan het worden. Een van de grote spelers in Nederland, DermaClinic, heeft bekend gemaakt dat het ook een vestiging gaat openen in Arnhem. Het bedrijf scoort een 4,9 van de vijf sterren met de reviews die het heeft ontvangen.

DermaClinic is een specialistische kliniek voor laser-, schoonheids- en cosmetische behandelingen. Het bedrijf heeft al meerdere vestigingen in heel Nederland. De uitbreiding is op het adres Ir. J.P van Muijlwijkstraat 2 te Arnhem. De van Muijlwijkstraat is in trek vanwege de centrale ligging in het centrum van Arnhem. Eerder opende ook Boga Administratie en Belastingadviseurs een nieuwe vestiging aan de van Muijlwijkstraat.

Het bedrijf heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 392 m2 vloeroppervlak. Het gaat om de locatie waar voorheen Dynabite/MyCom zat.

DermaClinic wordt in haar expansie begeleid door Oranjeborch Bedrijfsmakelaars. De verhuurder, een particuliere belegger, werd in deze begeleid door Strijbosch Thunnissen Winkelmakelaars, partner in Dynamis.  



Related Articles

Ruimte rondom Velperpoort station wordt net als uitgaansgebied in Marmaris

De gemeente organiseert op 20 februari een openbare bijeenkomst over de nieuwe verbeterplannen voor het station Velperpoort en Omgeving. Iedereen

USB drive met bestanden overleden dochter gestolen

Henk Mazier zoekt USB drive met daarop foto’s en video’s van overleden dochtertje.

Bizarre aanrijding aan de Broekakkers

Maandagochtend vond een bizarre aanrijding plaats aan de Broekakkers in Elst. Een auto is om onduidelijke redenen in een sloot

Geverifieerd door MonsterInsights