Vitesse maakt nieuwe shirtsponsor bekend

Vitesse maakt nieuwe shirtsponsor bekend

Succesparken nieuwe shirtsponsor Vitesse

Succesparken is vanaf komend seizoen één van de shirtsponsors van Vitesse. Daarmee prijkt de naam van Succesparken op de schouderpositie van het shirt van de Arnhemse club. De nieuwe overeenkomst met Succesparken leent zich uitstekend voor een preview van het thuisshirt, dat op dinsdag 2 juli gepresenteerd wordt. Naast het shirtsponsorschap gaan beide partijen een diepgaande samenwerking aan met het oog op de toekomst. Het betreft een driejarig contract.

Commercieel directeur van Vitesse, Olivier Smit: “We zijn enorm blij de samenwerking met Succesparken aan te kunnen kondigen. We hebben gesproken over onze doelen en ambities en merken dat deze perfect bij elkaar aansluiten. De samenwerking gaat daarom dan ook verder dan alleen sponsoring. We willen met Succesparken bijvoorbeeld ook meerwaarde kunnen bieden richting onze supporters. Nadat we eerder al met OSONYQ een nieuwe partner konden presenteren, draagt de samenwerking met Succesparken aanzienlijk bij aan de continuïteit van onze club.”Public relations manager, Giez Bergervoet: “We zijn trots om samen te werken met Vitesse. Samen willen we bouwen aan de toekomst en een belangrijke rol spelen voor de supporters van onze prachtige club. We hebben een sterke regionale functie en willen verbonden zijn met de bewoners van deze regio. Dat kan bij Vitesse. Daarnaast is het een club met Europese ambities. Succesparken is internationaal gevestigd dus dat sluit naadloos aan op de Europese ambities die Vitesse heeft.”

Over Succesparken

De vakantieparken van Succesparken bieden alles voor de vakantieganger. Van kamperen tot luxe vakantiewoningen en van recreëren tot beleggen. Succesparken staat voor vakantieplezier voor jong en oud, in alle doelgroepen, op negen vakantieparken in Nederland en Duitsland. Succesparken laat je kennis maken met water, bos of een landelijke omgeving. Waar je ook voor kiest, er is altijd van alles te zien en te doen in de omgeving. Voor meer informatie kijk op: www.succesparken.nl.

ReactiesRelated Articles

Spits van Spanje zegt dit over Turks elftal

De spits van Spanje Alvaro Morata spreekt zich uit over het Turks elftal waar ze vanavond tegen moeten spelen. Reacties

Rifat Bugdayci met twee treffers weer belangrijk voor SC Veluwezoom

Afgelopen zaterdag was SC Oranje te gast bij SC Veluwezoom dat een zeer sterke seizoen draait. Beide ploegen waren in

Succestrainer Harun Köprülü bijna kampioen met Elsweide E1

Succestrainer Harun Köprülü is na de overwinning van vandaag bijna kampioen in de tweede klasse met Elsweide E1.  Reacties