McDonald’s Arnhem overvallen door kleine jochies

McDonald’s Arnhem overvallen door kleine jochies

In de nacht van dinsdag op woensdag is de McDonald’s in Arnhem-Zuid aan de Batavierenweg overvallen. Dit gebeurde rond een uur of een door verdachten die tussen de 16-18 jaar zouden zijn.



Twee kleine jochies als verdachten

Tijdens het afsluiten kwamen er twee verdachten naar binnen met wapens. Onder dreiging van twee wapens eisten de verdachten geld van de medewerkers. Of er en hoeveel buit er is meegenomen is niet bekend. De politie deelde informatie over de twee verdachten die klein en een slank postuur hadden. Vooral de leeftijd van de jongemannen is opzienbarend. Volgens getuigen zijn de kleine jochies maar rond de 16 jaar.

Mogelijk zijn de verdachten te voet weggerend waardoor ze gezien zouden kunnen zijn door getuigen in Arnhem-Zuid of voorbijgangers. Heb je wat gezien, was je daar toevallig of weet je wie deze amateurovervallers zijn. Geef het dan direct door aan de politie.



Related Articles

Veel bekenden tijdens succesvolle opening Snackhouse Arnhem

Vrijdagmiddag vond de officiele opening plaats van Snackhouse Arnhem aan de spijkerlaan in de Arnhemse wijk ‘T Spijkerkwartier.

Arnhemmer woedend op Monkey Town Arnhem vanwege ‘Halal-Kip’

Een Arnhemse moslima reageerde woedend op Monkey Town Arnhem naar aanleiding van een verjaardagsfeestje. Monkey Town Arnhem is een speelparadijs

Politie geeft tips over inbraakbeveiliging voor de vakantieperiode

De politie geeft tips over inbraakbeveiliging voor de vakantieperiode.

Geverifieerd door MonsterInsights