Ticketprijzen Gelredome wedstrijd Badr Hari vs Rico Verhoeven bekend

Ticketprijzen Gelredome wedstrijd Badr Hari vs Rico Verhoeven bekend

Organisator Glory heeft nog ‘officieel’ niets bekend gemaakt, maar sinds de aankondiging van de wereldwedstrijd tussen Badr Hari en Rico Verhoeven, zijn mensen massaal geinteresseerd in het aanschaffen van de tickets voor de wedstrijd van de eeuw.

Glory heeft eergisteren een vergunning aangevraagd bij de Gemeente Arnhem voor de wedstrijd tussen de twee titanen. Deze is officieel ook nog niet verleend, maar zal naar alle waarschijnlijkheid gewoon verleend gaan worden voor een evenement met 15.000 toeschouwers. 21 december is het dan zover!



Ticketprijzen Badr Hari vs Rico Verhoeven

Wat al wel bekend is dat de tickets voor de wedstrijd in december vanaf 50 euro aangeboden gaan worden. De datum van 21 december is bekend bij de gemeente vanwege de aanvraag van Glory. Hoe en waar de tickets aangeboden gaan worden is vooralsnog ook niet bekend. Net zoals tijdens de eerste wedstrijd in 2016 wordt er verwacht dat de tickets tussen de 50 euro en 950 euro zullen gaan kosten voor de wedstrijd van de eeuw. Zeker weten we het nog niet!


Related Articles

Restaurant Blauwe Hoek in Arnhem beschoten met zware wapens

Restaurant De Blauwe Hoek in Arnhem is vannacht beschoten door onbekenden.(Foto: Google Streetview) Rond middernacht is de zaak aan de

Klarendaller Hofs keert terug als assistent-coach bij Vitesse 1

Vitesse heeft de technische staf van het eerste elftal weer een bredere invulling gegeven. Nicky Hofs wordt vanuit de Onder

Terugkijken Marathon 2016 politiewerk in Rotterdam

De Marathon 2016 in Rotterdam hebben we inmiddels achter de rug. De lopers hebben genoten van deze heerlijke run.

Geverifieerd door MonsterInsights