Veel ophef vanwege snelheidscamera en trajectcontrole op de Pleijroute (N325)

Veel ophef vanwege snelheidscamera en trajectcontrole op de Pleijroute (N325)

Sinds dinsdagavond is er veel ophef in Arnhem en omstreken vanwege een foto dat gedeeld is via nieuwssite HaberArnhem.nl. Op de foto is een ‘snelheidscamera’ te zien op de Pleijroute.

Groot onderhoud aan de Pleijroute

Van 8 juli tot en met 25 augustus is er groot onderhoud aan de A325 en de Pleijroute (N325). De wegen krijg nieuw asfalt en de vangrails in de middenberm worden vernieuwd. Al sinds een week is hierdoor ook ernstige verkeershinder in en om de stad. Er wordt zelfs geadviseerd om de fiets of openbaar vervoer te gebruiken en rekening te houden met 15 tot 20 minuten vertraging. 

Trajectcontrole vergeten te melden

Wat officiele kanalen (zoals de Provincie Gelderland) bewust niet melden is dat er ook trajectecontrole geplaatst gaat worden op de Pleijroute. Een foto hiervan is toegevoegd aan het artikel. Via een betrouwbare bron zijn we er achter gekomen dat de Pleijroute ook in aanmerking komt hiervoor, samen met 19 anderen. Een exacte datum wordt niet genoemd.



Veel ophef over nieuwe snelheidscamera

Er is veel ophef hierover ontstaan omdat de redactie van HaberArnhem.nl een foto heeft geplaatst van een snelheidscamera en meetapparatuur dat noodzakelijk is voor trajectcontrole. Niemand maar dan ook niemand is hiervan op de hoogte. 

Het is dan ook onze plicht om de inwoners van de stad en gebruikers van de Pleijroute hierover te informeren. Zodat mensen niet onnodig veel bekeuringen gaan ontvangen omdat ze veel te laat geinformeerd zijn over trajectcontroles in Arnhem en Gelderland. Wanneer deze trajectcontroles exact ingaan, is niet helemaal duidelijk. Maar u bent nu wel gewaarschuwd.

Uw reclame ook hier te zien?





Related Articles

MPARE huurt 618 m² op Stationsplein 14

ARNHEM – Onlangs heeft MPARE haar intrek in de bovenste verdieping in van het kantoorgebouw aan het Stationsplein 14 in

Rijn IJssel huurt 3.000 m² aan de Raapopseweg 1 in Arnhem

ARNHEM – Rijn IJssel huurt voor een periode van anderhalf jaar voor alle stafdiensten en het college van bestuur circa 2.500

Charlene (25) is niet alleen mooi maar ook ernstig ziek

Charlene Castro de la Cruz (25) uit Arnhem staat in de finale van Mrs Netherlands Universe 2020. De Arnhemse is

Geverifieerd door MonsterInsights