Veel ophef vanwege snelheidscamera en trajectcontrole op de Pleijroute (N325)

Veel ophef vanwege snelheidscamera en trajectcontrole op de Pleijroute (N325)

Sinds dinsdagavond is er veel ophef in Arnhem en omstreken vanwege een foto dat gedeeld is via nieuwssite HaberArnhem.nl. Op de foto is een ‘snelheidscamera’ te zien op de Pleijroute.

Groot onderhoud aan de Pleijroute

Van 8 juli tot en met 25 augustus is er groot onderhoud aan de A325 en de Pleijroute (N325). De wegen krijg nieuw asfalt en de vangrails in de middenberm worden vernieuwd. Al sinds een week is hierdoor ook ernstige verkeershinder in en om de stad. Er wordt zelfs geadviseerd om de fiets of openbaar vervoer te gebruiken en rekening te houden met 15 tot 20 minuten vertraging. 

Trajectcontrole vergeten te melden

Wat officiele kanalen (zoals de Provincie Gelderland) bewust niet melden is dat er ook trajectecontrole geplaatst gaat worden op de Pleijroute. Een foto hiervan is toegevoegd aan het artikel. Via een betrouwbare bron zijn we er achter gekomen dat de Pleijroute ook in aanmerking komt hiervoor, samen met 19 anderen. Een exacte datum wordt niet genoemd.Veel ophef over nieuwe snelheidscamera

Er is veel ophef hierover ontstaan omdat de redactie van HaberArnhem.nl een foto heeft geplaatst van een snelheidscamera en meetapparatuur dat noodzakelijk is voor trajectcontrole. Niemand maar dan ook niemand is hiervan op de hoogte. 

Het is dan ook onze plicht om de inwoners van de stad en gebruikers van de Pleijroute hierover te informeren. Zodat mensen niet onnodig veel bekeuringen gaan ontvangen omdat ze veel te laat geinformeerd zijn over trajectcontroles in Arnhem en Gelderland. Wanneer deze trajectcontroles exact ingaan, is niet helemaal duidelijk. Maar u bent nu wel gewaarschuwd.

Uw reclame ook hier te zien?ReactiesRelated Articles

UPDATE Man van begin 60 weggelopen uit Dieren

Gisterenavond is er een Burgernet bericht verstuurd naar de mensen in omgeving Dieren. Reacties

Flatwoning Arnhem helemaal uitgebrand, een persoon gewond

In de nacht van zaterdag op zondag is er een flatwoning in Arnhem volledig uitgebrand. Reacties

Drama Arnhem-Zuid: ‘Mama mama er staat een man onder het bloed’ | VIDEO

De dag dat Bekiro (12) aan de Dragonstraat werd gedood door zijn eigen vader zullen velen niet meer vergeten. Ondanks