Dikke bekeuring als je te hard rijdt op de Pleijroute

Dikke bekeuring als je te hard rijdt op de Pleijroute

Nu de Pleijroute helemaal is vernieuwd is het wachten op de eerste bekeuringen, tenzij je als autobestuurder niet sneller gaat rijden dan 80 kilometer. 

Ingangsdatum wordt bewust niet genoemd

Om onduidelijke redenen willen officiele kanalen niet bevestigen wanneer trajectcontrole officieel ingaat: Nu alle techniek, sensoren en camera’s zijn geinstalleerd. Ook in verschillende andere media reageert men hier heel vaag op. Er wordt bewust geen datum genoemd om zoveel mogelijk te bekeuren. Een andere verklaring lijkt er namelijk niet te zijn. Zoals eerder gepubliceerd kwam nieuwssite HaberArnhem.nl als eerste met de foto’s van de snelheidscamera’s waarna alle andere media in Arnhem en omgeving ook met dit nieuws kwamen. Zelfs de foto’s van HaberArnhem werden gebruikt. 

Trajectcontrole nieuws als eerste gepubliceerd

Het is dan ook verstandig om vanaf vandaag al richting Arnhem-Noord rekening te houden met de snelheid. Want ieder kilometer die te hard wordt gereden zal namelijk zonder pardon leiden tot een acceptgiro van de wel bekende CJIB. 

Dus 80 kilometer is voortaan de grens op de Pleijroute.

Uw reclame ook hier te zien?

ReactiesRelated Articles

Twee Fransmannen worden betrap in Rotterdam

Twee Fransmannen 38 en 31 jaar worden in Rotterdam tijdens een routinecontrole betrapt. Reacties

Arnhem wordt steeds onrustiger door autobranden

Het gaat niet echt helemaal goed in Arnhem. De Gelderse hoofdstad scoort slecht in allerlei lijstjes waar je niet op

Advocaat Cem Cakir stapt over naar Ozkara Advocaten

Advocaat Cem Cakir, geboren en getogen in de Achterhoek, maakt per 1 november 2019 de overstap van Brands Advocaten naar