Arnhem heeft last van ‘gekken’ die auto’s in brand steken

Arnhem heeft last van ‘gekken’ die auto’s in brand steken

Het blijft een drama voor de stad nu voor de zoveelste keer auto’s in de brand zijn gestoken in Elderveld. Vijf auto’s werden in de nacht van zaterdag op zondag bewust in brand gestoken. (Foto: screenshot youtube)

Een of meerdere gekken

Officieel loopt er een onderzoek omdat er een vermoeden is dat er sprake is van brandstichting. De politie heeft geen verdachten, kan het amper bijhouden en er wordt steeds niemand opgepakt. De stad wordt geteisterd door een onbekende of een paar onbekende ‘gekken’ die zomaar auto’s in brand steken. Het kan haast niet anders dat het steeds gaat om de zelfde verdachten. Hoeveel van deze ‘gekken’ telt Arnhem namelijk?



De vijf auto’s die zaterdagnacht verwoest zijn stonden allen geparkeerd aan de Leimuidenplaats. Even verderop aan de Aalburgstraat was het weer raak en stond er een caravan in brand. Mogelijk zijn dit weer dezelfde verdachten.

Politie op zoek naar getuigen

De politie is op zoek naar getuigen, of ze zich gaan melden is nog maar de vraag. De auto’s zijn zaterdagnacht rond 03:30 in brand gestoken. De kans is klein dat er dan nog mensen op straat zijn. Maar mocht je meer weten of heb je namen va verdachten, bel dan direct met de politie.

Check hier de foto’s van alle verwoeste auto’s.



Related Articles

Arnhemse werkgevers krijgen 1250 euro als ze jongeren aannemen

Mocht je nog geen baan hebben gevonden of een BBL-plek bij een bedrijf? Geen paniek! De gemeente doet er alles

VIDEO Moslima wordt niet geholpen omdat ze een hoofddoek draagt

Als deze moslima iets komt bestellen wordt ze compleet genegeerd door de medewerkers. Nadat andere klanten aangeven dat ‘zij’ eerst

Prijs voor beste Turkse vereniging van Nederland

De HTF (Turkse Federatie Nederland) heeft tijdens een avond bekend gemaakte welke afdelingen succesvol waren tijdens verschillende goede doelen acties.

Geverifieerd door MonsterInsights