Man (25) heeft geen uitleg voor 700.000 euro in auto

Man (25) heeft geen uitleg voor 700.000 euro in auto

De politie kwam afgelopen week wel iets heel opmerkelijks tegen. Een 25-jarige man die was gestopt langs de A16, bleek bij een doorzoeking maar liefst 700.000 euro bij zich te hebben. (Foto: politie)

Waarom de 25-jarige man langs de A16 stopte is niet bekend. Mogelijk had dit met een overdracht te maken van zijn stapels met briefjes van 100 euro. Ook is niet bekend waarom de politie juist deze auto wilde doorzoeken.



Geen verklaring voor zoveel cash

De man werd uiteindelijk staande gehouden ter hoogte van Zwijndrecht op de A16. De man zal 14 dagen tijdens zijn voorarrest moeten proberen uit te leggen hoe hij aan 700.000 euro ‘spaargeld’ komt. Het geld is in beslag genomen, tenzij de rechtmatige eigenaar zich komt melden bij de politie. Wel moet er dan aangetoond worden hoe de 25-jarige op een legale manier aan 700.000 euro cash komt.


Tags assigned to this article:
700.000 euroA16nieuwsspaargeldstaande houding

Related Articles

Politie zoekt getuigen overval in Presikhaaf

De politie heeft een getuigenoproep gedeeld om meer informatie te krijgen over een overval die zondagnacht heeft plaatsgevonden. 20-jarige verdachte

Leerling steekt leraar neer op school in Elst

Vrijdagochtend is een leraar op een middelbare school in Elst neergestoken door een leerling.

Kelder cafetaria zat bijna vol met 500 hennepplanten

Burgemeester Marcouch heeft iets bijzonders gedaan in Arnhem door voor het eerst hennepkwekerijen te sluiten die nog in aanbouw waren.

Geverifieerd door MonsterInsights