Paniek bij ondernemers na recente brandstichting bedrijfsauto’s

by AMS97531A123 | 3 augustus 2019 14:09

Het blijft een drama in de hoofdstad van Gelderland. Er lijkt maar geen oplossing te komen voor de vele brandstichtingen, en natuurlijk zijn daar ook zorgen over. Zo ook vanwege nieuwe brandstichting in Arnhem-Zuid.

Afgelopen nacht heeft een verdachte of hebben meerdere verdachten twee bedrijfswagens van Schuring Logistic Services in brand gestoken. Beide bedrijfswagens zijn total loss en niet meer te gebruiken.



Verschillende ondernemers maken zich nu zorgen omdat dit niet de eerste keer is. Er is zelfs paniek bij sommige ondernemers omdat hun veiligheid hiermee in het geding komt. Men vraagt zich openlijk af of de bedrijven aan industrieterrein Overmaat voldoende garanties hebben om hun zaken op een veilige manier af te handelen.

De emotie loopt heel hoog op omdat overal camera’s hangen en toch twee bedrijfswagens zomaar in brand gestoken kunnen worden. Volgens een ondernemer aan de Overmaat die anoniem wil blijven moet de politie en gemeente dit serieus nemen. Dit is niet leuk meer! Als de overheid geen veiligheid meer kan bieden, moeten we dat dan zelf regelen met eigen middelen?

Mocht je iets opvallends gezien hebben of getuige zijn van iets vreemds geef het dan door aan de politie.

Source URL: https://haberarnhem.nl/2019/08/03/paniek-bij-ondernemers-na-recente-brandstichting-bedrijfsautos/