Patatkoning van Arnhem krijgt ‘kado’ van crimineel

by AMS97531A123 | 11 augustus 2019 00:11

De Arnhemse patatkoning, Ronald Nathans, heeft in de nacht van donderdag op vrijdag 8 augustus een ‘kado’ ontvangen van een crimineel. Anders kun je het natuurlijk niet noemen. De onderstaande beelden spreken voor zich. (Foto: screenshot Facebook)

Eigenaar heeft meerdere cafetaria’s

Cafetaria Dinner 66 bij winkelcentrum Elderveld is een van de cafetaria’s van de bekende Arnhemse patatbakker. Via social media deelde hij een filmpje van een persoon die om vier uur in de nacht polshoogte komt nemen in Elderveld. Wat de man daarna doet is niet te begrijpen.



Grote tuintegel meegenomen

De persoon in kwestie, heeft allerlei voorbereidingen getroffen, en is zich er van bewust dat er camera’s hangen. Hierdoor is hij onherkenbaar, ook omdat de scooter geen kenteken’s heeft. Meteen na aankomst pakt hij een grote tuintegel en slaat daarmee met veel moeite een raam kapot. Waarom de persoon dit doet is niet duidelijk.

Opvallend is dat de in het grijs geklede persoon, na het inslaan van een van de grote ramen gewoon weg gaat. Of hij dit gepland heeft, is niet bekend. Het zou ook kunnen dat er iemand langskwam, waardoor er paniek was en de verdachte weg wilde. De man in kwestie zou in theorie boos kunnen zijn over te weinig ‘mayo’ die hij had ontvangen of een ‘messenger’ zijn van iemand die heel boos is. Veel vraagtekens dus!

Ronald Nathans zoekt nu via social media naar een ‘klootzak’ die dit heeft gedaan. Mocht je meer weten of ken je de verdachte, neem dan contact op met de politie.

Klik hier [1]voor de beelden.

Endnotes:
  1. Klik hier : https://www.facebook.com/991547564195613/posts/2877025138981170?sfns=mo

Source URL: https://haberarnhem.nl/2019/08/11/patatkoning-van-arnhem-krijgt-kado-van-crimineel/