Bekende vlogger gespot bij Boxing By Kasap

by AMS97531A123 | 12 augustus 2019 20:33

De bekende Arnhemse vlogger en motivator Bahri[1] Özsoy is maandagavond tijdens een pittige training gespot bij de Arnhemse boksschool Boxing by Kasap[2].

Bekend om ‘motiveren’ en gezonde snacks

De vlogger heeft duizenden volgers op insta en is behalve een ‘kast’ van een motivator ook een goede kok. Als je zijn posts bekijkt op insta zie je allerlei lekkere en gezonde maaltijden die speciaal worden gemaakt door de Arnhemmer. Bahri is op insta te vinden met zijn naam ‘Motivation_bo’.De Arnhemmer vlogt regelmatig en heeft vaal filmpjes met bekende Nederlanders[3] of mensen uit de regio. De ingezonden foto laat zien dat Motivation_Bo niet alleen gezond eet maar ook goed traint bij de Arnhemse boksschool. De trainingen worden door NOC-NSF bokstrainer Sayit Yanik gegeven. Yanik is ook bokstrainer bij de Nederlandse boksbond.

Of de vlogger vaak aan het trainen is bij Boxing by Kasap[2] is niet bekend. De foto zou net gemaakt zijn na een heftige boks- en conditietraining. Bronnen dichtbij de vlogger melden dat hij goed kan stoten en een ‘heavyweight’ lichaam heeft met amper vetlagen.

Later meer….

Endnotes:
  1. Bahri: https://instagram.com/motivation_bo?igshid=605sg3h22atk
  2. Boxing by Kasap: https://instagram.com/sayityanik01?igshid=708hqv02ihrr
  3. bekende Nederlanders: https://instagram.com/motivation_bo?igshid=605sg3h22atk

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2019/08/12/bekende-vlogger-gespot-bij-boxing-by-kasap/