Albert Heijn Presikhaaf heeft voortaan ook sucuk (Turkse worst)

by AMS97531A123 | 13 augustus 2019 23:31

Wat in bijvoorbeeld Amsterdam en Denhaag al jaren normaal is, was bij de Albert Heijn in Presikhaaf ondenkbaar. Zo moesten klanten altijd voor sucuk (Turkse worst) of halal-kipfilet naar andere winkels omdat het niet in het assortiment was in Presikhaaf. (Foto: AH Presikhaaf[1])

Halal vlees bij de Albert Heijn

Daar is sinds gisteren verandering in gekomen volgens supermarktmanager Robin Frank: ‘Vandaag hebben wij onze vleesafdeling omgebouwd. Onderstaand het resultaat: halal-vlees en extra keuze in vegetarisch. Eet smakelijk!😋’. De supermarktmanager van Albert Heijn Presikaaf deelde dit mee via social media.[2]Het Halal vlees van Albert Heijn is van het merk Wahid dat ook in andere vestigingen wordt aangeboden. Ondanks dat Albert Heijn het landelijk in het assortiment heeft is het geen bekende merk zoals Anur, Koç of Yonca. Het zal dus nog moeten blijken of de halal producten van Wahid het ook goed gaan doen in Arnhem. Concurrent Güven Supermarkt aan de honigkamp heeft namelijk nog meer halal-vlees in het assortiment dan de Albert Heijn. De strijd om de consument zal weer gaan starten.

Extra vegetarische producten

De vleesafdeling in Presikhaaf is helemaal aangepast met ook een extra meter voor vegetarische producten. Dat is nu voortaan 3 meter breed volgens Robin Frank.

Endnotes:
  1. AH Presikhaaf: https://www.facebook.com/AHPresikhaaf/
  2. social media.: https://www.facebook.com/AHPresikhaaf/

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2019/08/13/albert-heijn-presikhaaf-heeft-voortaan-ook-sucuk-turkse-worst/