Boze Arnhemmer: ‘Schandalig dat dit kan bij Apotheek Schuytgraaf’

by AMS97531A123 | 15 augustus 2019 18:04

‘Apotheek Schuytgraaf in de Arnhemse wijk Schuytgraaf is alles behalve toegankelijk voor de gewone inwoner in Arnhem’, aldus een lezer van Haber Arnhem. Mensen die geen contant geld hebben, of in de schuldsanering zitten of geen pinpas hebben kunnen niks krijgen bij de apotheek. (Foto: screenshot Google Street View)

Dat je al voor zorg moet betalen is een drama in Nederland, maar zolang niemand de straat op gaat, zoals in Frankrijk legt iedereen zich daar gewoon bij neer! Maar niet contant kunnen betalen bij een apotheek is alles behalve correct als zorgverlener.



Besluit hoofdkantoor om alleen te pinnen

Bronnen bij de Apotheek in Schuytgraaf melden dat dit een besluit is van de hoofdkantoor. Ook de medewerkers hebben zichtbaar moeite met deze bizarre regels om zorgbehoevende burgers te pesten.

Natuurlijk zal veiligheid een rol spelen in de besluitvorming van de bobo’s bij Medsen Apotheken om contante betalingen te verbieden. Maar dit kan en mag niet ten koste van de inwoners van Arnhem gaan . Is er een ambtenaar of een instelling waar ze bijhouden in Arnhem of mensen nu minder naar de apotheek gaan? Niemand die het weet! ‘Schandalig dat dit gewoon kan in een land als Nederland’, aldus een boze Arnhemmer

Wij roepen officiele instanties dan ook op om hier onderzoek naar te doen en de volksgezondheid in Arnhem en de regio echt te waarborgen.

Source URL: https://haberarnhem.nl/2019/08/15/boze-arnhemmer-schandalig-dat-dit-kan-bij-apotheek-schuytgraaf/