Arnhemmer uit stadion gezet in Frankrijk vanwege Falcao

by AMS97531A123 | 18 augustus 2019 11:56

Arnhemmer Yasin Köylü is gisterenavond in Frankrijk uit de stadion gezet toen hij de nieuwe transfer van Galatasaray wilde ontmoeten. AS Monaco en Galatasaray zijn zo goed als rond met de transfer van aanvaller Falco. Zijn doel was om Falcao te ontmoeten in Frankrijk.

Falcao niet opgesteld vanwege transfer

De bekende Arnhemmer reed helemaal naar Metz om de wedstrijd FC Metz tegen AS Monaco te zien. Toen hij hoorde dat Falcao niet was opgesteld wist hij dat de transfer van de topspits naar Turkije was afgerond. Yasin Köylü wilde wel in gesprek en op de foto met Falcao voordat hij terugkwam naar Arnhem. Hij kon namelijk als aller eerste Galatasaray-fan op de foto met de nieuwe spits, dus greep hij zijn kans om de business lounge van Metz in te duiken.



Business lounge ingedoken om Falcao te zien

Een foto met Falcao was gemaakt! Maar niet op een manier dat was toegestaan door de beveiligers van het stadion. De Arnhemmer werd na 30 minuten uit het stadion gezet en mocht de wedstrijd ook niet afkijken ondanks dat hij een ticket had gehaald. Een politieauto met live beelden van de wedstrijd zorgde er uiteindelijk voor dat hij de wedstrijd kon uitkijken.

Arnhemmer Yasin Köylü is ook eigenaar van de Gastronoom aan de Hommelstraat en heeft als eerste Galatasaray-fan kennisgemaakt met de nieuwe transfer van de Turkse club. Nog voordat de transfer officieel naar buiten werd gebracht.

Inmiddels is een trotse Yasin weer terug in Arnhem, en showt hij zijn foto met veel trots aan vrienden en fans.

Uw reclame ook hier te zien?

Source URL: https://haberarnhem.nl/2019/08/18/arnhemmer-uit-stadion-gezet-in-frankrijk-vanwege-falcao/