Veel beroemdheden op bezoek bij hairdresser Bozdag

Veel beroemdheden op bezoek bij hairdresser Bozdag

Ahmet Bozdag is een echte fenomeen blijkt weer uit verschillende posts via social media. De bekende kapper kreeg onlangs weer bezoek van een bekende Turkse filmactrice. De actrice Ilay Erkök is zelfs gespot in Arnhem en omgeving. (Foto: Screenshot instagram)

De Arnhemmer, van oorsprong uit Klarendal, is ee n begrip in de wereld van beauty en hairpainting. Als geen ander is de bekende hairdresser dagelijks gewild bij dames die graag een nieuwe stijl willen of een balayage (overloop van donker naar licht haar).Balayage expert in Nederland

Ahmet Bozdag is internationaal bekend om zijn speciale manier van balayage. Vroeger waren de dames voornamelijk onder de indruk van highlights. Maar dat is aan het veranderen. Een balayage toepassen is veel moeilijker dan een plukje haar dat even geverfd moet worden. En dat kan niet iedereen zomaar doen.

Bozdag doet niets anders en werkt voornamelijk met Olaplex blijkt uit de prachtige foto’s van de dames. Zijn hairsalon is in Oss en zonder afspraak kom je niet in de buurt van Ahmet Bozdag. Bozdag is volgens de kenners een van de experts in Nederland. De klanten komen dan ook uit heel Nederland en Europa.

Make over van Leila Amini en Ahmet Bozdag

Voor de geinteresseerden onder de lezers. Je maakt nu kans op een make over ter waarde van 600 euro bij Ahmet Bozdag Hair & Beauty. De make over wordt mede mogelijk gemaakt door make-up en haarstylist Leila Amini. Zij behoort ook tot een van de bekendste stylisten in Nederland en heeft ook een eigen pro make-up artist training.

Uw reclame ook hier te zien?

ReactiesRelated Articles

Arnhemmer Atalay Mutlu krijgt prestigieuze sport award voor beste organisatie

FIFA match agent en KNVB spelersmakelaar Atalay Mutlu heeft maandag tijdens de ’15e Turkije Sport Awards’ in Istanbul de ‘The

Burgemeester sluit ‘Turkse’ Stichting 1Direct na inval

Een illegaal gokhuis aan de Steenstraat is eindelijk gesloten door een inval van de politie. Stiching 1Direct zat in een

Turks supertalent bereikt akkoord met De Graafschap

Ismail Karaman uit Arnhem heeft een akkoord bereikt met voetbalclub De Graafschap uit Doetinchem. De Turkse speler van voetbalclub Elsweide