Peuter (3) vindt 6000 euro in zandbak en verstopt dit in poppetje

Peuter (3) vindt 6000 euro in zandbak en verstopt dit in poppetje

Een peuter uit Arnhem heeft gisterenmiddag 6000 euro gevonden in een zandbak. Opvallend genoeg hield zij dit geheim van alles en iedereen. Via via kwam de redactie op meer informatie hierover.

Zakje gevonden in een zandbak

Tijdens het spelen (in een zandbak) met een emmer en schep kwam de peuter een zakje tegen met briefgeld. Hoe dit zakje daar terecht is gekomen, is niet bekend. De ouders van het kindje wilden hier ook niet meer over kwijt, omdat ze het ook niet weten.De peuter, van drie jaar, was niet van plan om het geld aan de grote klok te hangen. Hij heeft het tijdens het spelen in zijn zak gestopt en wilde opeens ook direct naar huis. ‘Terwijl ze net buiten waren om te gaan spelen.’, vertelt zijn moeder. ‘Hij had het opeens koud en wilde niet meer buiten spelen’. Achteraf blijkt dus wel waarom de peuter opeens naar huis wilde.

Peuter gedraagt zich vreemd

Wat zich daarna precies heeft afgespeeld is niet helemaal duidelijk. De moeder van de peuter komt tijdens het opruimen van de poppetjes een zakje tegen in het buikje van een van de transformers poppetje. Na het opendoen ziet ze een plastic zak met 6000 euro en twee paperclips. De peuter ontkent in eerste instantie, maar geeft niet veel later aan hoe hij aan het bedrag is gekomen.

Wat de ouders nu met de 6000 euro gaan doen is niet bekend. De peuter zelf was natuurlijk niet bereikbaar voor commentaar.

Uw reclame ook hier te zien?

ReactiesRelated Articles

Wat is jouw mening over dierenwelzijn in Arnhem?

Gemeente Arnhem vindt het welzijn van alle dieren die in en om de stad leven erg belangrijk. Reacties

Politie zoekt getuigen overval in Presikhaaf

De politie heeft een getuigenoproep gedeeld om meer informatie te krijgen over een overval die zondagnacht heeft plaatsgevonden. 20-jarige verdachte

Zaterdag 9 april Zelfbouwmarkt in stadhuis Arnhem

Aanstaande zaterdag 9 april vindt in het  Arnhemse stadhuis aan de Koningstraat 38, de Zelfbouwmarkt plaats. Het Vastgoedplein van de