Gelderse kickbokser Halil sloopt tegenstander in drie ronden

Gelderse kickbokser Halil sloopt tegenstander in drie ronden

De bekende Gelderse kickbokser Halil Kutukcu heeft zijn internationale wedstrijd tegen Mehdizade in Turkije gewonnen na een ‘KO’.

Winst voor Gelderse kickbokser

De kickbokser uit Doesburg won zijn A-klasse wedstrijd tijdens de grote King of Kings toernooi in Hendek (deelgemeente Sakarya).

Tegenstander kon niet meer

Halil won zijn partij op KO in de derde ronde tegen Mehdizade uit Azerbaidjan. Het was een zeer harde partij, wat direct al tijdens de weging, de dag ervoor er al heftig aan toe ging. Samen met zijn broer Mohammed Kutukcu en Teun van Uum zijn ze afgereisd naar Turkije om mee te doen aan dit toernooi.

De Gelderse kickbokser heeft in de laatste zes maanden twee keer in het ziekenhuis gelegen en is uiteindelijk onverwachts veel sterker teruggekomen. 



Beelden Kickbokswedstrijd Gelderse Halil

Bekijk hieronder de beelden van het toernooi waar rond de tienduizend toeschouwers op afkwamen. Hoeveel de winstpremie was is niet bekend gemaakt.



Related Articles

Jonge Kracht maatje te groot voor Elsweide E1

Zaterdagochtend stond een belangrijke wedstrijd op de agenda voor de Arnhemse succesformatie van Elsweide. De E1 presteerde goed in de

Lokale artiesten brengen videoclip uit voor jongeren: Ga Stemmen!

Jongerencentrum De Madser uit Arnhem-Zuid doet enorm haar best om jongeren te stimuleren om te gaan stemmen. Afgelopen periode werden

Talent uit Arnhem scoort nu al twee hattricks voor Go Ahead Eagles

De 13-jarige Eser Gürbüz uit Presikhaaf valt nu al op bij Go Ahead Eagles O14. De oud speler van AFC

Geverifieerd door MonsterInsights