Nieuwe grote Turkse supermarkt in Presikhaaf

Nieuwe grote Turkse supermarkt in Presikhaaf

Diverse bronnen maken melding van een nieuwe grote Turkse supermarkt in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Arnhem blijft hierdoor interessant voor investeerders die durven te ondernemen. (Foto: ingezonden)

Eigenaar van Wereldhave, was op moment van publicatie, niet bereikbaar voor commentaar waardoor we geen officiële bevestiging hebben van de komst van een grote Turkse supermarkt.



Op de voormalige locatie van de Coop komt een nieuwe grote Turkse supermarkt die de concurrentie aan zal gaan met Albert Heijn, Guven Supermarkt en de Aldi. Albert Heijn zag al veel klanten steeds vaker langs gaan bij Supermarkt Guven (Honigstraat) en kwam onlangs ook met een speciale halal corner in de zaak. Guven Supermarkt is tegenwoordig ook een begrip in Arnhem met allerlei scherpe aanbiedingen.

Hoe de nieuwe zaak gaat heten is niet bekend. In de wandelgangen in Presikhaaf wordt wel een Arnhemse ondernemer uit Arnhem-Zuid genoemd als de nieuwe uitbater van de grote Turkse supermarkt in winkelcentrum Presikhaaf.

Zodra we officieel meer weten zullen we dit bekend maken.



Related Articles

Donderdag voorlichtingsavond over bestrijding gevaarlijke Japanse Duizendknoop

Japanse duizendknopen kunnen straten en tuinen slopen. De gemeente organiseert daarom een voorlichtingsavond over de bestrijding van de Japanse Duizendknoop.

Criminelen vinden slimme manier om geld te stelen van ondernemers

Criminelen bedenken steeds vaker nieuwe en handige manieren om geld te stelen van ondernemers. Ze zijn de crimepolitie altijd een

Jongens gaan op de vuist tegen politie op Arnhem Centraal

Jongens gaan op de vuist tegen politie op Arnhem Centraal.

Geverifieerd door MonsterInsights