Nieuwe grote Turkse supermarkt in Presikhaaf

by AMS97531A123 | 3 september 2019 00:40

Diverse bronnen maken melding van een nieuwe grote Turkse supermarkt in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Arnhem blijft hierdoor interessant voor investeerders die durven te ondernemen. (Foto: ingezonden)

Eigenaar van Wereldhave, was op moment van publicatie, niet bereikbaar voor commentaar waardoor we geen officiƫle bevestiging hebben van de komst van een grote Turkse supermarkt.Op de voormalige locatie van de Coop komt een nieuwe grote Turkse supermarkt die de concurrentie aan zal gaan met Albert Heijn, Guven Supermarkt en de Aldi. Albert Heijn zag al veel klanten steeds vaker langs gaan bij Supermarkt Guven (Honigstraat) en kwam onlangs ook met een speciale halal corner[1] in de zaak. Guven Supermarkt[2] is tegenwoordig ook een begrip in Arnhem met allerlei scherpe aanbiedingen.

Hoe de nieuwe zaak gaat heten is niet bekend. In de wandelgangen in Presikhaaf wordt wel een Arnhemse ondernemer uit Arnhem-Zuid genoemd als de nieuwe uitbater van de grote Turkse supermarkt in winkelcentrum Presikhaaf.

Zodra we officieel meer weten zullen we dit bekend maken.

[3]
Endnotes:
  1. halal corner: http://haberarnhem.nl/2019/08/13/albert-heijn-presikhaaf-heeft-voortaan-ook-sucuk-turkse-worst/
  2. Guven Supermarkt: http://haberarnhem.nl/2018/07/20/supermarkt-in-arnhem-stunt-met-superaanbieding-pampers-en-redbull-actie/
  3. [Image]: http://Www.imparatorarnhem.nl

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2019/09/03/nieuwe-grote-turkse-supermarkt-in-presikhaaf/