Vleesfabrikant Ateş Döner groeit en zoekt personeel

Vleesfabrikant Ateş Döner groeit en zoekt personeel

De bekendste vleesfabrikant van Gelderland en misschien wel van heel Nederland is aan het groeien en heeft vanwege een enorme uitbreiding nieuw personeel nodig. Het bedrijf is in Nederland en daarbuiten vooral bekend van dönervlees en allerlei andere sooorten vlees.

Veel nieuwe vacatures bij Ateş

Ateş Döner zoekt voor diverse functies nieuwe medewerkers zoal; magazijnmedewerkers, productiemedewerkers en schoonmakers. Vanwege de uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten en een verhuizing naar een veel grotere locatie in Huissen is er veel meer vraag naar nieuwe werknemers dan voorheen. Mocht je dus werk zoeken dan is dit jouw kans om snel aan de bak te komen.

Baangarantie zonder vooropleiding

De arbeidsvoorwaarden zijn voor een vleesverwerkingsbedrijf zeer gunstig en werknemers krijgen ook een zeer gunstige salaris met zelfs een baangarantie als beide partijen tevreden zijn. Een vooropleiding is niet noodzakelijk. Het bedrijf heeft mensen in dienst met allerlei culturele achtergronden waardoor het ook een afspiegeling is van de samenleving.

Nederlands als spreektaal is ook geen vereiste bij Ateş Döner omdat het bedrijf veel waarde hecht aan diversiteit en goede omgangsvormen heeft met al deze medewerkers. Iedereen is welkom ongeacht zijn zijn culturele achtergrond.



Werk zoeken in Arnhem of Nijmegen

De locatie aan de hortensialaan in Huissen is ook makkelijk bereikbaar per Openbaar Vervoer. Mocht je interesse hebben en zoek je werk in de regio Arnhem of Nijmegen neem dan snel contact op met een van de medewerkers door te bellen met 026-3883668


Tags assigned to this article:
ates donernieuwsvacature arnhemwerk arnhem

Related Articles

BREAKING Politie onderhandelt met Arnhemmer die zichzelf wil opblazen

Zojuis is informatie binnengekomen van een Arnhemmer die zich zelf wil opblazen. Volgens ooggetuigen onderhandelt de politie met de man.

Nederland – Turkije live om 20:00 uur

De Oranje leeuwinnen spelen dinsdagavond tegen Turkije. De wedstrijd wordt live uitgezonden door Veronica. Oranje voor het eerst tegen Turkije

Imam Nureddin neemt emotioneel afscheid van Arnhems grootste moskee

Imam Nureddin Imamoglu heeft afgelopen vrijdag tijdens het vrijdaggebed afscheid genomen van Arnhem als imam. Hij kondigde tijdens zijn ‘Hutbe’

Geverifieerd door MonsterInsights