Allereerste Turkse kebab-drive in Nederland komt in Arnhem

Allereerste Turkse kebab-drive in Nederland komt in Arnhem

Arnhem schrijft historie met de allereerste kebab-drive van Nederland . Een woordvoerder van de bekende Arnhemse kebabzaak Chico’s Place bevestigde dit aan de redactie. Veel wilde de woordvoerder niet kwijt, behalve de aankondiging van de kebab drive.

Allereerste kebab drive van Nederland

De allereerste kebab-drive van Nederland komt op een unieke locatie in Arnhem, waar bezoekers langs kunnen rijden voor het halen van een broodje kebap of een heerlijke Turkse pizza. Het zal niet veel anders zijn dan bij de concurrent die we kennen langs alle snelwegen in Nederland.

Locatie eerste kebap drive in Arnhem

Wanneer en waar de allereerste kebabdrive van Nederland gaat komen in Arnhem is niet duidelijk. De woordvoerder wilde niet prijsgeven om welke locatie het gaat en wanneer de kebab drive opengaat. ‘We zijn aan het onderhandelen met de pandeigenaar en zijn dichtbij een akkoord om een overeenkomst te tekenen. Zodra dit afgehandeld is maken we het bekend.’

Chico’s Drive volgt succes Chico’s Place

Met ‘Chico’s Drive hoopt het management van Chico om het succes van Chico’s Place een regionale wending te geven. Chico zelf is al bekend in de regio en trekt klanten vanuit heel Gelderland. Met de kebabdrive verwacht Chico’s Place ook veel meer publiek te bereiken die langs Arnhem rijdt.ReactiesRelated Articles

Chico’s Place uit Arnhem nu ook bekend in heel Europa

De Arnhemse grillhouse en restaurant Chico’s Place is onlangs verschenen in een filmpje van de Turkse zender Show TV. Een

Eijgenhuijsen huurt ca. 5.000 m² logistieke bedrijfsruimte in Duiven

DUIVEN – Logistiek dienstverlener Eijgenhuijsen heeft ca.  5.000 m² gehuurd in het pand aan Innovatie 1 te Duiven. Reacties

71-jarige Arnhemmer met uitkering opgepakt voor het witwassen van 500.000 euro

Een paar dagen geleden werd een 71-jarige Arnhemmer opgepakt door de FIOD vanwege het ‘witwassen van 500.000 euro’. De FIOD