Gastromoon nachtwinkel groot succes door broers Sam en Sam

Gastromoon nachtwinkel groot succes door broers Sam en Sam

De Gastromoon aan de middachtensingel in Arnhem is alweer een tijdje in handen van de gebroeders Samir en Samim zijn daar trots op. De zaak ligt ook centraal in een van de drukste wijken van Arnhem en loopt goed.

Bij de Gastromoon kun je van vers brood, tot beltegoed en van allerlei soorten drank zoals wijn en bier tot smartphone’s en sigaretten kopen. Het is een dag- en nachtwinkel waar echt van alles wordt verkocht. Het bedrijf heeft ook ruime openingstijden voor de bezoeker die nog laat in de avond van alles nodig heeft.

Gastromoon bezorgt ook boodschappen

Als je niet de deur uit wilt gaan kun je ook vanaf 40 euro laten bezorgen. Neem even contact op met Gastromoon voor meer informatie.

De openingstijden zijn ook ruim voor een supermarkt. Het bedrijf is dagelijks tor 02:00 uur in de nacht geopend. Alleen mandag tot en met woensdag is de zaak geopend tot 01:00 uur.


Tags assigned to this article:
Gastromoonnachtwinkel arnhemsupermarkt arnhem

Related Articles

BMW Ekris uit Arnhem maakt droom waar van 7-jarige Yiğit

BMW-dealer Ekris uit Arnhem en medewerker Sinan Algan hebben de droom van een kleine Turkse jongen waargemaakt.  Een BMW i8 ,

WAARSCHUWING: Code Oranje voor Arnhem, blijf thuis

Het is vanavond ook verraderlijk glad. Rijkswaterstaat waarschuwt mensen onder andere in Arnhem en omgeving vanavond niet de weg op

Prijs voor beste Turkse vereniging van Nederland

De HTF (Turkse Federatie Nederland) heeft tijdens een avond bekend gemaakte welke afdelingen succesvol waren tijdens verschillende goede doelen acties.

Geverifieerd door MonsterInsights