Manager Albert Heijn knock out geslagen door boze klant

Manager Albert Heijn knock out geslagen door boze klant

Een supermarktmanager van de Albert Heijn in Klarendal is zeer recent neergeslagen door een boze klant. Ooggetuigen melden dit aan de redactie.

Poging tot diefstal

De manager zou volgens ooggetuigen een klant aanspreken bij de kassa’s vanwege een poging tot diefstal. Het gesprek duurde in totaal maar tien seconden omdat de verdachte geen zin had in een gesprek en direct agressief reageerde. Toen hij van achteren tegen werd gehouden door een superijverige supermarktmanager kreeg hij een ‘rechtse directe’ van de klant en viel hij neer.

Manager niet getraind en direct neergeslagen

De manager van Albert Heijn was duidelijk niet getraind en had geen ervaring in een vechtsport. Voordat hij het in de gaten had kreeg hij een stoot en ging hij knock out. Een gebroken neus en schade aan zijn oogkas was het eindresultaat. ‘De aanwezige klanten keken helaas ook toe, omdat het allemaal veel te snel gebeurde, aldus een ooggetuige’. Waarom de supermarktmanager alleen op de verdachte afliep is niet bekend.

De vestiging van Albert Heijn in Klarendal zit in een aandachtswijk waar vaak veel diefstal wordt gepleegd. De winkel heeft ook geen externe beveiliger voor dit soort situaties, in tegenstelling tot andere Albert Heijn filialen waar dit wel het geval is.

Of de verdachte is opgepakt is niet bekend. Er gaan zelfs geruchten rond in de wijk dat medewerkers getraind zullen worden bij een Arnhemse vechtsportschool in de buurt. Een bevestiging hiervan hebben we helaas niet.





Related Articles

Coffeeshop Pinguin moet ‘opeens’ weer dicht van de gemeente

Een van de bekendste coffeeshops van Arnhem moet weer dicht van de gemeente. Volgens een bericht van eigenaar Arend Hogerhost

Inkoop zorg in Arnhem in 2017 en verder

De Regio Centraal Gelderland is voornemens om haar zorg in te kopen via het Interactief Aankoopsysteem (IAS). De Regio Centraal

Veel beroemdheden op bezoek bij hairdresser Bozdag

Ahmet Bozdag is een echte fenomeen blijkt weer uit verschillende posts via social media. De bekende kapper kreeg onlangs weer

Geverifieerd door MonsterInsights