Arnhemmer Deniz (15) begint kledingmerk Kroontje

Arnhemmer Deniz (15) begint kledingmerk Kroontje

Arnhemmer Hanifi Deniz is zijn eigen kleding en mode merk ‘Kroontje’ begonnen. Kroontje lijkt nu al een succes omdat er nu al klanten in de rij staan voor aanschaf van een trui met ‘Is die drip toch’. Dit melden diverse bronnen uit Arnhem.

Arnhem is een kledingmerk rijker

De 15-jarige Hanifi Deniz heeft zijn merk Kroontje helemaal zelf ontworpen. Hij heeft zijn eigen idee en passie helemaal omgetoverd tot een eigen identiteit. Samen met ontwerpbureau Make it Yours heeft zijn logo en design dan ook uiteindelijk verfijnd.

Onlangs zijn de eerste designtruien van Kroontje tijdens een photoshoot gepresenteerd en gedeeld via instagram. Dit zorgde meteen al voor leuke reacties bij de vriendenkring van de 15-jarige Arnhemmer en anderen.

De eerste designtruien, in het zwart en wit zijn in alle maten aanwezig en worden voor € 29,99 aangeboden en gewoon thuisbezorgd. Bestellingen kunnen voorlopig nog alleen via instiagram verzonden worden.

Hanifi Deniz is de zoon van de bekende Arnhemse ondernemer Ali Deniz, vooral bekend vanwege zijn amateur voetbalcarriere en De Gastronoom cafetaria’s in de stad. Of vader Deniz aandeelhouder is bij Kroontje is niet beken.





Related Articles

Arnhemse boksschool moet noodzakelijk uitbreiden vanwege enorme succes

Boxin By Kasap, opgericht door Sayit Yanik, is al vrij snel na de oprichting (november 2015) alweer gestart met uitbreiding. De

Slechts een op de drie aangeboden woningen goedkoper dan 2,5 ton in Arnhem

ARNHEM – De woningmarkt van Arnhem wordt voor mensen met een kleine portemonnee steeds slechter toegankelijk. Slechts een derde van

Can Advocatuur opent eigen kantoor in Arnhem

Arnhemmer en advocaat Ercan Gürcan heeft recent zijn eigen advocatenkantoor Can Advocatuur opgericht. Dit maakte Gürcan via verschillende kanalen bekend.

Geverifieerd door MonsterInsights