Arnhemmer Deniz (15) begint kledingmerk Kroontje

by AMS97531A123 | 24 september 2019 07:58

Arnhemmer Hanifi Deniz is zijn eigen kleding en mode merk ‘Kroontje[1]’ begonnen. Kroontje lijkt nu al een succes omdat er nu al klanten in de rij staan voor aanschaf van een trui met ‘Is die drip toch’. Dit melden diverse bronnen uit Arnhem.

Arnhem is een kledingmerk rijker

De 15-jarige Hanifi Deniz heeft zijn merk Kroontje[1] helemaal zelf ontworpen. Hij heeft zijn eigen idee en passie helemaal omgetoverd tot een eigen identiteit. Samen met ontwerpbureau Make it Yours heeft zijn logo en design dan ook uiteindelijk verfijnd.

[2]

Onlangs zijn de eerste designtruien van Kroontje tijdens een photoshoot gepresenteerd en gedeeld via instagram. Dit zorgde meteen al voor leuke reacties bij de vriendenkring van de 15-jarige Arnhemmer en anderen.

De eerste designtruien, in het zwart en wit zijn in alle maten aanwezig en worden voor € 29,99 aangeboden en gewoon thuisbezorgd. Bestellingen kunnen voorlopig nog alleen via instiagram[3] verzonden worden.

Hanifi Deniz is de zoon van de bekende Arnhemse ondernemer Ali Deniz, vooral bekend vanwege zijn amateur voetbalcarriere en De Gastronoom cafetaria’s in de stad. Of vader Deniz aandeelhouder is bij Kroontje is niet beken.Endnotes:
  1. Kroontje: https://www.instagram.com/p/B2cBWdejm4w/?igshid=r13s57ntacpa
  2. [Image]: http://www.imparatorrestaurant.nl
  3. instiagram: https://www.instagram.com/p/B2cBWdejm4w/?igshid=r13s57ntacpa

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2019/09/24/arnhemmer-deniz-15-begint-kledingmerk-kroontje/