Gemeente Arnhem heeft geen grip op thaise ‘sexmassage’ salons

Gemeente Arnhem heeft geen grip op thaise ‘sexmassage’ salons

De gemeente Arnhem lijkt de grip helemaal kwijt te zijn in het bestrijden van massagesalons die ook seksuele diensten aanbieden aan alle klanten die op bezoek zijn voor een massage. Dit blijkt uit een onderzoek van de redactie van Haber Arnhem. (foto: Pixabay)

Seksuele diensten tijdens massage in Arnhem

Op veel adressen in Arnhem worden seksuele diensten tegen enorme betalingen aangeboden aan bezoekers van de massagesalons. De mystery guests die gestuurd zijn door de redactie bevestigen dit. De medewerkers van de massagesalons boden dit ook in alle gevallen actief aan. De meeste Thaise massagesalons in Arnhem hebben namelijk geen vergunning voor het aanbieden van seksuele diensten en doen dit illegaal. Het is dan ook vreemd dat sommige Thaise massagesalons wel worden gesloten na een controle en anderen hun gang kunnen gaan.



Het is daarom vreemd dat de gemeente totaal geen grip heeft op deze illegale ‘seksinrichtingen’ omdat er amper controle is. De massagesalons in de stad kunnen hun gang gaan, zonder dat de politie of andere instanties ingrijpen. De mystery guests kwamen tot de conclusie dat alle bezochte adressen seksuele diensten aanbieden tegen betaling. Een ambtenaar van de gemeente zou geen andere conclusie kunnen trekken als hij twee dagen lang massagesalons zou bezoeken in Arnhem.

De gemeente heeft natuurlijk eerder al aangegeven dat massagesalons vaker gecontroleerd gaan worden, maar in de praktijk komt daar dus vrij weinig van terecht.


Tags assigned to this article:
massegesalonnieuws arnhemthaise massage

Related Articles

Arnhem heeft er een nieuwe juwelier bij

Arnhem heeft er sindskort een nieuwe juwelier bij. Aan de steenstraat in Arnhemde was gisteren de officiele opening van Istanbul

SnackHouse Arnhem: Een bijzondere cafetaria met een bijzonder concept

De Arnhemse wijk ’t Spijkerkwartier krijgt er binnenkort een bijzondere cafetaria bij. Bewoners aan de Spijkerlaan kregen al met de

Actie om grafsteen overleden broer te kunnen realiseren

Voor de op 28-jarige leeftijd overleden slachtoffer wordt een actie gestart om zijn grafsteen te kunnen realiseren.

Geverifieerd door MonsterInsights