Wethouder Van Dellen trots op uitzonderlijke prestatie Husniye (17)

by AMS97531A123 | 19 november 2019 22:51

De prestaties van de Arnhemse bokser Husniye Calisir heeft ook in Arnhem de nodige aandacht gekregen. Husniye werd derde tijdens het EK in Bulgarije en bracht Arnhem weer op de kaart als boksstad van Nederland.

[1]

Husniye werd al een dag eerder tijdens een gala gehuldigd tot talent van het jaar 2019 vanwege haar bronzen medaille tijdens het EK boksen in Bulgarije. Wethouder Sport in Arnhem was ook trots op de prestatie van de Arnhemmer en bracht een bezoek aan boksschool Boxing by Kasap in de Arnhemse wijk Presikhaaf.

Bezoek wethouder aan boksschool

Wethouder Jan van Dellen (VVD) kwam speciaal langs om Husniye te feliciteren met haar uitzonderlijke prestatie. Nooit eerder werd een Arnhemse bokser namelijk derde tijdens een Europese Kampioenschap namens Team NL.

Trainer Sayit Yanik, zelf ook gehuldigd tot trainer van het jaar 2019, was ook blij met de prestaties van zijn leerling. ‘Dit is een prijs die wij in ontvangst hebben genomen, maar eigenlijk is dit een prijs voor alle trainers in Nederland. Door intensieve samenwerking hebben wij dit bereikt.



Endnotes:
  1. [Image]: http://Www.imparatorrestaurant.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2019/11/19/wethouder-van-dellen-trots-op-uitzonderlijke-prestatie-husniye-17/