Bekende Turkse popartiest Mustafa Sandal komt naar Arnhem

by AMS97531A123 | 3 januari 2020 17:30

De bekende Turkse popartiest Mustafa Sandal komt voor een exclusieve show naar Arnhem. Mustafa Sandal zal een optreden verzorgen in Musis.

Grootheid uit de Turkse muziek

Sandal is bekend van heel veel bekende Turkse songs die iedere Nederlandse Turk kan meezingen. Mustafa Sandal is meer dan een grootheld uit de Turkse muziek. Samen met Tarkan behoort hij tot de top in Turkije en daarbuiten.



‘Onun arabasi var’

Mustafa Sandal is bekend met onder andere ‘Onun arabasi var’ (Hij heeft een auto) en boekte hij internationaal succes met Isyankar en Aska Yurek. De bekende Turkse popartiest treedt op 11 april 2020 op in Musis in Arnhem. Dit is dan meteen ook zijn enige exclusieve show in Nederland. Vanaf woensdag 8 januari (10:00 uur) zijn de kaarten beschikbaar voor de verkoop. Via musisenstadstheater.nl/mustafasandal[1] kun je meer informatie vinden en tickets kopen.

14 miljoen verkochte albums op zijn naam

Sandal is sinds de jaren negentig niet meer weg te denken uit de Turkse muziek. Volgens velen is hij ook een concurrent van de bekende Turkse popartiest Tarkan. Sandal verkocht wereldwijd meer dan 14 miljoen albums en heeft heel veel andere successen op zijn naam staan.

Diverser muziekprogramma bij Musis & Stadstheater Arnhem

Musis & Stadstheater Arnhem programmeert hiermee het tweede Turkse concert in de Parkzaal. Ferhat Gocer, een andere bekende Turkse popartiest ging hem voor. Mede met de komst van de nieuwe popprogrammeur, Masja Schimscheimer, zet Musis zich in op een verbreding van haar wereldmuziek-aanbod. De gemeente stelde natuurlijk ook eisen aan de programmering omdat niet iedereen in Arnhem zich herkende in het aanbod dat werd gepresenteerd.

De kaarten worden vanaf € 42,50 aangeboden en zijn natuurlijk beperkt beschikbaar.

Endnotes:
  1. musisenstadstheater.nl/mustafasandal: http://musisenstadstheater.nl/mustafasandal

Source URL: https://haberarnhem.nl/2020/01/03/bekende-turkse-popartiest-mustafa-sandal-komt-naar-arnhem/