Bijzondere receptie TOV bij Mercedes Wensink in Arnhem

Bijzondere receptie TOV bij Mercedes Wensink in Arnhem

De Turkse Ondernemers Vereniging (TOV) hield haar nieuwjaarsreceptie bij Mercedes dealer Wensink in Arnhem. De vereniging met leden uit Arnhem en omgeving organiseerde haar nieuwjaarsreceptie in een van de nieuwste Mercedes showrooms van Nederland.

TOV voorzitter in gesprek met de Turkse Consul-Generaal

De bijeenkomst werd druk bezocht met bekende gasten zoals burgemeester Ahmed Marcouch, de Turkse Consul-Generaal Tuna Yücel Modrak, wethouder economische zaken Jan van Dellen, HOTIAD-voorzitter Hikmet Gürcüoğlu, HTIF voorzitter Murat Gedik en verschillende vertegenwoordigers van lokale instellingen en bedrijven.

TOV-voorzitter Aziz Zeyrek verwees naar het belang van Turkse ondernemers en hun rol in de samenleving. Wethouder Jan van Dellen was blij met de opkomst en de rol van Arnhemse ondernemers bij TOV: ‘Waar ik ook kom in Arnhem, ik kom mensen van de TOV tegen. De leden van TOV zijn betrokken bij de stad.’
De Turks-Nederlandse ondernemers in Arnhem en omgeving spelen een belangrijke rol in de hoofdstad van Arnhem. De bedrijven zijn samen goed voor miljoenen euro’s aan omzet en aan miljoenen euro’s aan belasting. De Turkse Consul-Generaal verwees ook naar de positieve relaties tussen beide landen waarin over en weer voor tientallen miljarden euro’s investeringen worden gedaan op jaarbasis.

De nieuwjaarsreceptie van TOV is toch ieder jaar een spektakel waar velen bij willen zijn om ook te kunnen netwerken. De allereerste oprichters van TOV waaronder Ismail Unguc (Serhat Impex), Edip Ekici (Restaurant CC) en Rahmi Gemril waren aanwezig onder de gasten.

Jan Jansen, van Wensink (transportwagens) was ooit een van de eerste verkopers in Nederland die in vergelijking met zijn concurrenten veel meer Sprinters verkocht dan anderen. Hij ging namelijk als enige ‘s nachts langs bij de veiling in Rotterdam om de Sprinters te promoten en te netwerken met zijn Turkse vrienden en relaties.

Mercedes dealer Wensink had ook alles uit de kast gehaald om als gastheer een prima visitekaart af te geven. De nieuwste auto’s stonden in de showroom om de gasten welkom te heten. Enkele aanwezigen vroegen direct ook offertes aan om een nieuwe Mercedes aan te schaffen. Samen met Oldebeth Catering genoten de aanwezigen van Turkse lekkernijen en natuurlijk de Turkse gastvrijheid.

De foto’s op deze avond zijn gemaakt door Fatih Karaman van Haber.nl.

ReactiesRelated Articles

Bekende Turkse TV-zender gaat vanavond live uitzenden in Arnhem

De Turkse zender Show-TV zal vanavond rond 19.00 uur in Arnhem zijn bij Chico’s Place om een opname te doen

Identiteit slachtoffers dodelijk verkeersongeval vrachtwagenchauffeur N348 bekend

Donderdagmiddag rond 12:30 uur heeft er een dodelijk verkeersongeval plaatsgevonden aan de N348. Reacties

Arnhem krijgt een echte strand als er JA wordt gestemd tijdens het referendum

Er is veel discussie gaande in Arnhem tussen de verschillende kampen die voor of tegen gaan stemmen tijdens het referendum