Benefietontbijt voor Ömer Usta levert 35.000 euro op

Benefietontbijt voor Ömer Usta levert 35.000 euro op

Een ontbijt in de grote zaal van de Turkiyem moskee in Arnhem is succesvol verlopen nu blijkt dat er massaal is gedoneerd. Veel Arnhemmers deden hun best om het ontbijt zo goed mogelijk te promoten. De flyer werd online door duizenden mensen gedeeld, moskee voorzitter Galip Aydemir deed een live oproep op Radio 538 en Arnhemse organisaties startten een PR-campagne om het ontbijt goed te promoten. (Foto: Mustafa Koyuncu)

Vanuit Arnhem en heel andere steden kwamen afgelopen zondag bekende Nederlanders, ondernemers, politici en burgers af op de uitnodiging van stichting Omer Usta (www.omerusta.nl) om een bijdrage te doneren voor de experimentele behandeling van de doodzieke Omer Usta, zoon van gemeenteraadslid Yildirim Usta.



Bijna €35.000 aan donaties binnengehaald
Gisteren laat in de avond werd bekend dat de stichting in totaal 35.000 euro had verzameld met het ontbijt. Samen met de online donaties werd het bedrag van rond de €15.000 nog meer dan verdubbeld. ‘Dit raakt je natuurlijk, als je met zoveel vrijwilligers en steun van zelforganisaties dit kunt mogelijk maken.’

Usta was trots op allen steun en support. Vanuit allerlei hoeken uit de samenleving was er steun om zijn zoon te helpen met de behandeling. Via de website www.omerusta.nl zal er regelmatig een update volgen over de laatste stand van zaken.


Tags assigned to this article:
benefiet ontbijtOmer ustayilidirim usta

Related Articles

Leuke films tijdens Parkbios-avonden in Presikhaaf

Presikhaaf wordt weer gezelliger vanaf 9 juli, want dan zijn er weer in de zomeravonden drie Parkbios-avonden.

Man (25) heeft geen uitleg voor 700.000 euro in auto

De politie kwam afgelopen week wel iets heel opmerkelijks tegen. Een 25-jarige man die was gestopt langs de A16, bleek

Aantal Arnhemse horecazaken moesten tijdens Koningsdag eerder dicht

Koningsdag in Arnhem verliep prima zonder al te grote incidenten. Een woordvoerder van de gemeente maakte via social media bekend

Geverifieerd door MonsterInsights