Politie grijpt in bij Turks bruiloft vanwege corona

Politie grijpt in bij Turks bruiloft vanwege corona

Wie denkt dat het om een grap gaat heeft het mis. Vandaag heeft de politie in Druten (Gelderland) ingegrepen bij een Turks bruiloft omdat er meer dan 100 bezoekers aanwezig waren. Bronnen uit Druten melden dit aan de redactie.

Volgens een van de bezoekers waren er te veel mensen aanwezig dan de toegestane 100 mensen. De agenten kwamen zelfs twee keer langs om te kijken of de bezoekers echt weg waren en er niet meer dan 100 bezoekers gezamenlijk aanwezig waren.



Corona noodverordening
Er is een corona-noodverordening van toepassing in sommige regio’s.waardoor de politie direct kan ingrijpen en arrestaties kan verrichten indien mensen zich er niet aan houden. En de bruiloftzaal in Druten is een bekende locatie waar honderden op af komen voor een bruiloft.

Verschillende bruiloften in Arnhem en omgeving krijgen nu direct ook een aangepaste karakter. Om zo te voldoen aan de eis om niet meer dan 100 mensen toe te laten bij een evenement. Bruiloften vallen hier ook automatisch onder. En een gemiddelde bruiloft van een Turkse Nederland wordt vaak bezocht door minimaal 500 bezoekers.



Related Articles

Beelden Arnhemse burenruzie al honderdduizend keer bekeken

Een burenruzie in de Arnhemse wijk Malburgen is sinds Eerste Kerstdag bekend geworden in heel Nederland. De website GeenStijl besteedde

Kiosk Velperplein krijgt een nieuwe eigenaar

De kiosk op het Velperplein krijgt een nieuwe eigenaar. 

Eindelijk concurrent voor KFC in Arnhem

De KFC in Arnhem krijgt eindelijk een concurrent. The Fried Chicken heeft bekend gemaakt dat het medio september in Arnhem

Geverifieerd door MonsterInsights