HopJob klusjesplatform helpt in moeilijke tijden

HopJob klusjesplatform helpt in moeilijke tijden

Door de uitbraak van het Coronavirus zijn er veel mensen in Nederland die behoefte hebben aan hulp; dit zijn de ouderen en kwetsbaren. In deze moeilijke tijden is het belangrijk dat we er als Nederlanders voor elkaar zijn. De oprichter van HopJob stuurde ons hier bericht over:

Als oprichter van HopJob bied ik gebruik van de app in deze periode geheel gratis aan voor iedereen die hulp nodig heeft en/of bereid is om zich vrijwillig in te zetten voor de ouderen en kwetsbaren die noodgedwongen binnen zitten.



De infrastructuur van onze app is perfect voor het plaatsen van oproepen en/of hulp. Het filtert de klusjes zodat het klusje wat het dichtst bij je in de buurt is bovenaan komt te staan. Hierdoor zie je in één oogopslag wie er in jouw buurt hulp nodig heeft of dit aanbiedt.

Dit is een oproep aan iedereen die, door het wegvallen van werk of studie, zijn beschikbaar gekomen tijd graag wil gebruiken om zijn hulpbehoevende medemens een handje te helpen. Denk aan boodschappen doen, hond uitlaten of op de kinderen van onze zorgtoppers passen.

Ben je kwetsbaar en/of heb je hulp nodig? Plaats je vraag op de HopJob app en laat ons je helpen!

Samen staan we sterk!



Related Articles

Vanaf 1 december verplicht mondkapje bij kapper en Thaise massage

Nederland gaat nu uiteindelijk ook meer doen om besmetting van het coronavirus tegen te gaan. Zo hebben we vanaf dinsdag

Beste T-Mobile medewerker van Nederland komt uit Arnhem

De ‘Best Performing Medewerker Klanttevredenheid’ van alle T-Mobile vestigingen in heel Nederland komt uit Arnhem. (foto: facebook)

Opening eerste Halal Burger Chicken komt steeds dichterbij

HBC Arnhem opent zeer binnenkort haar eerste vestiging in Gelderland. Het bedrijf maakte eerder al bekend dat het bezig is

Geverifieerd door MonsterInsights